Zlecenie 6969159 - Wykonanie usługi cateringowej dla uczestników wydarzenia...

   
Zamówienie 6969159 (zakończone)
źródło Internet
data publikacji 2019-08-21
przedmiot zlecenia
Wykonanie usługi cateringowej dla uczestników wydarzenia Gali Inauguracyjnej oraz Transgranicznej Konferencji Partnerschaft und Bu
siness w ramach 3. Edycji Dni Współpracy Polsko – Niemieckiej w Szczecinie,
Przedmiotem zamówienia jest zapewnienia usługi cateringowej dla uczestników wydarzenia biznesowego, tj.: Uroczystej Inauguracji 3 Edycji Dni Współpracy Polsko - Niemieckiej w dniu 22.10.2019 r. oraz Konferencji Transgranicznej Partnerschafł und Business w dniu 23.10.2019 r. w ramach Dni Współpracy Polsko - Niemieckiej 2019 w Szczecinie, obejmująca m.in.:
1). Uroczysta Inauguracja 3 Edycji Dni Współpracy Polsko - Niemieckiej 2019 w Szczecinie.
Szczegóły zamówienia:
- Poczęstunek dla 250 osób
Napoje:
- Lampka wina/szampana
- Woda'v dzbankach, z plastrami cytryny, bez lodu
- Soki - 2 rodzaje
Poczęstunek:
- Fingerfoody (eleganckie)
- Ciasto 3-4 rodzaje
- Świeże owoce
2). Konferencji Transgranicznej Partnerschaft und Business w dniu 23.10.2019 r. w ramach Dni Współpracy Polsko - Niemieckiej 2019 w Szczecinie.
Szczegóły zamówienia (zgodnie z programem):
Godz 09,00 -10.00 Kawa powitalna dla uczestników - Sala Tilia
- poczęstunek dla 200 osób
- świeżo parzona kawa, herbata (wybór herbat smakowych)
- zimne napoje (woda gazowana, niegazowana, 2 rodzaje soków)
- 3-4 rodzaje ciasta
- świeże owoce
- dodatki: cytryna, cukier
10.00 - 10.15
Część oficjalna - rozpoczęcie
10.15 - 10.25
Wykład wprowadzający z prezentacją "Szczecin przyjazny logistyce ** - Dyrektor Colliers
- woda w dzbanku dla prowadzącego* szklanka
10.25- 11.00
1 Panel dyskusyjny - Sala konferencyjna
o woda H'dzbanku + szklanki dla ekspertów 5 sztuk
11.00-11.10
Przerwa Techniczna (wymiana wody, szklanek)
11.10-11.50
II Panel dyskusyjny - Sala konferencyjna
- woda w dzbanku + szklanki dla ekspertów 5 sztuk
11.10 - 12.30
Transgraniczny Region Metropolitalny Szczecina - "okrągły stół" - Sala Java 2.23
- poczęstunek dla 25 osób w formie szwedzkiego stołu
- świeżo parzona kawa, herbata (wybór herbat smakowych)
- zimne napoje (woda gazowana, niegazowana, 2 rodzaje soków)
- 3 rodzaje ciasta
- świeże owoce
- dodatki: cytryna, cukier
- poczęstunek: kanapki (kolorowe, z wędlinami, warzywami, wegetariańskie)
- godz. 12.15 zupa krem np. brokuły/dynia/marchewkowa
Forum Przedsiębiorców - Centrum Usługowo - Doradcze w Euroregionie POMERANIA
Przerwa kawowa - Sala Tilia
- poczęstunek dla 100 osób
- świeżo parzona kawa, herbata (wybór herbat smakowych)
- zimne napoje (woda gazowana, niegazowana, 2 rodzaje soków) -3-4 rodzaje ciasta
- świeże owoce
- dodatki: cytryna, cukier
Warsztat biznesowy
- woda w dzbanku, szklanka dla prowadzącego
Networking, lunch (kawa, kanapki) - Sala Tilia
- poczęstunek dla 100 osób w formie szwedzkiego stołu
- świeżo parzona kawa, herbata (wybór herbat smakowych)
- zimne napoje (woda gazowana, niegazowana, 2 rodzaje soków)
- 3-4 rodzaje ciasta
- świeże owoce
- dodatki: cytryna, cukier
poczęstunek: kanapki (kolorowe, z wędlinami, warzywami, wegetariańskie).
3. Termin wykonania zamówienia:
1. Uroczysta Inauguracja 3 Edycji Dni Współpracy Polsko - Niemieckiej - 22.10.2019 r.
2. Konferencja Transgraniczna Partnerschaft und Business - 23.10.2019 r.
4. Miejsce i czas trwania wydarzenia:
1. Uroczysta Inauguracja 3 Edycji Dni Współpracy Polsko - Niemieckiej - 22.10.2019 r. - Filharmonia im. Mieczysława Karłowicza w Szczecinie, ul. Małopolska 48, 70-515 Szczecin.
Godz. 18.00-21.00.
2. Konferencja Transgraniczna Partnerschaft und Business - 23.10.2019 r" ul. Cyfrowa 4, 71- 441 Szczecin (Technopark Pomerania).
Godz. 09.00-14.30.
Czas trwania usługi musi uwzględniać dowóz, przygotowanie, realizację, demontaż i uprzątnięcie pomieszczeń.
5. Przewidywana liczba uczestników:
1. Uroczysta Inauguracja 3 Edycji Dni Współpracy Polsko - Niemieckiej w dniu 22.10.2019 r. - 250 osób (+/-).
Ostateczna liczba osób (uzależniona od liczby zgłoszeń) zostanie podana najpóźniej do dnia 18.10.2019 r.
2. Konferencja Transgraniczna Partnerschafł und Business w dniu 23.10.2019 r. - 200 osób (+/-).Ostateczna liczba osób (uzależniona od liczby zgłoszeń) zostanie podana najpóźniej do dnia 18.10.2019 r.
6. Cena musi uwzględniać:
- transport menu i wyposażenia,
- obsługę spotkania,
- dekorację,
- zastawę.
7. Usługi dodatkowe powinny zawierać:
- dostarczenie porcelany, sztućców, szkła, stołów pod bufet szwedzki, stolików koktajlowych odpowiednio do ilości osób uczestniczących w wydarzeniu,
- zapewnienie i aranżacja stołów koktajlowych, w tym obrusy, serwetki i elementy dekoracyjne, np. świeczniki, kwiaty,
- zapewnienie wody dla prelegentów w poszczególnych salach, podczas warsztatów/paneli, spotkań (zgodnie z programem wydarzenia),
- obsługa kelnerska,
- sprzątanie.
8. Ponadto:
1. Dania i napoje wraz z dodatkami serwowane będą w naczyniach ceramicznych nie jednorazowego użytku wraz z metalowymi sztućcami.
2. Wykonawca zapewni dekoracje stołów.
3. Wykonawca zapewni obsługę kelnerską w trakcie trwania wydarzenia.
4. Wykonawca zapewni dowóz posiłków na miejsce wydarzenia wskazane przez Zamawiającego.
5. Wykonawca po zakończeniu wydarzenia, doprowadzi miejsce świadczenia usługi do stanu sprzed rozpoczęcia jej świadczenia (w szczególności odbierze naczynia i sztućce oraz inne materiały będące własnością Wykonawcy, wykorzystywane w trakcie świadczenia usługi).
branża Gastronomia, catering
podbranża usługi cateringowe
forma zapytanie ofertowe
typ zlecenia usługi, wykonanie ,dostawy
kraj realizacji Polska
województwo realizacji Zachodniopomorskie
kraj organizatora Polska
województwo organizatora Zachodniopomorskie

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

WYŚWIETL PODOBNE ZAMÓWIENIA Z BRANŻY: usługi cateringowe

       
nr Termin Organizator Przedmiot
10491913 2024-05-07
godz. 10:00
Śląskie ,,Sukcesywne usługi cateringowe na potrzeby Uniwersytetu Ekonomicznego w Katowicach’’ 1. Przedmiot zamówienia obejmuje świadczenie sukcesywnych usług cateringowych dla uczestników ...
10505908 2024-05-08
godz. 10:00
Dolnośląskie BP 52 Usługi cateringowa w dniach 9-10 maja 2024 r. w siedzibie Akademii Muzycznej im. Karola Lipińskiego we Wrocławiu PRZEDMIOT POSTĘPOWANIA: 1 Usługa cateringowa - 1 szt.
10503885 2024-05-08
godz. 12:00
Opolskie Świadczenie usługi cateringowej.
10502722 2024-05-09
godz. 09:00
Podkarpackie Świadczenie usług kateringu z obsługą kelnerską na rzecz Nadleśnictwa Cisna w oparciu o wydzierżawione od Zamawiającego: lokal użytkowy, wyposażenie i urządzenia kuchenne 1) Prze...
10492033 2024-05-09
godz. 15:00
Mazowieckie Wyłączność w obsłudze cateringowej podczas imprezy kulturalnej pt. Wiosna Mogielnicka 2024. Wyłączność ta nie obejmuje sprzedaży artykułów takich jak: lody, gofry, wata cukrowa.
10500504 2024-05-10
godz. 09:00
Łódzkie Zapewnienie gorącego posiłku w ramach realizacji projektu „Aktywna przemiana” 1. Przedmiotem zamówienia jest przygotowanie i dostawa na koszt własny gorących posiłków jednodaniow...
10490544 2024-05-10
godz. 11:00
Śląskie 1. Przedmiotem zamówienia jest sukcesywne świadczenie usług cateringowych dla Muzeum Śląskiego w Katowicach polegające na przygotowaniu, dostarczeniu i podaniu posiłków.Wykonawca bę...
10323977 2024-05-10
godz. 12:00
Wielkopolskie KOMPLEKSOWA OBSŁUGA GASTRONOMICZNA I HANDLOWA IMPREZY PLENEROWEJ Dni Ziemi Krzyskiej W DNIU 06.07.2024 r. Główni Artyści występujący na imprezie: - Andrzej Piaseczny z zespołem II. Z...
10464563 2024-05-17
godz. 11:00
Dolnośląskie Obsługa gastronomiczna podczas imprezy plenerowej X TARGI PRODUKTU LOKALNEGO ORAZ VIII PRZEGLĄD ZESPOŁÓW LUDOWYCH BISKUPICKI ZŁOTY KŁOS 2024 na boisku przy ul. Chrobrego w Biskupicach ...
10494139 2024-05-28
godz. 14:00
Dolnośląskie Przyznanie wyłączności obsługi gastronomicznej na rzecz uczestników Dożynek Gminnych, które odbędą się 24.08.2024 r. w Piotrkowiczkach, ul. Akacjowa.