Przetarg 6903961 - Dostawy mięsa i wędlin dla zakładu Karnego nr 1 w...

   
Analizuj Zamówienie 6903961 (zakończone)
źródło Biuletyn Unijnych Zamówień Publicznych (TED)
data publikacji 2019-07-16
przedmiot ogłoszenia
Dostawy mięsa i wędlin dla zakładu Karnego nr 1 w Grudziądzu
Wartość bez VAT: 709 675.00 PLN
Wędliny wieprzoweLp. Nazwa artykułu
CPV Norma Ilość1. Kaszanka:— wyrób podrobowy wieprzowy parzony,— smak i zapach swoisty charakterystyczny dla danego asortymentu, bez oznak rozpoczynającego się psucia; 15131134-3 PN-A-82007 1 200 kg.2. Kiełbasa biała parzona:— kiełbasa średnio rozdrobniona parzona,— skład: mięso wieprzowe min. 70 %,— smak i zapach swoisty charakterystyczny dla danego asortymentu, bez oznak rozpoczynającego się psucia; 15131133-5 PN-V-74028 2 000 kg.3. Kiełbasa toruńska:— kiełbasa średnio rozdrobniona parzona,— skład: mięso wieprzowe min. 50 %,— smak i zapach swoisty charakterystyczny dla danego asortymentu, bez oznak rozpoczynającego się psucia; 15131130-5 PN-A-82007 1 200 kg.4. Szynka mielona:— kiełbasa średnio rozdrobniona parzona,— skład: mięso wieprzowe min. 55 %,— smak i zapach swoisty charakterystyczny dla danego asortymentu, bez oznak rozpoczynającego się psucia; 15131133-5 PN-V-74028 2 400 kg.5. Kiełbasa jarmarczna:— kiełbasa średnio rozdrobniona wędzona, parzona,— skład: mięso wieprzowe min. 55 %,— smak i zapach swoisty charakterystyczny dla danego asortymentu, bez oznak rozpoczynającego się psucia; 15131133-5 PN-V-74028 5 600 kg.6. Kiełbasa krakowska parzona:— kiełbasa średnio rozdrobniona wędzona, parzona,— skład: mięso wieprzowe min. 60 %,— smak i zapach swoisty charakterystyczny dla danego asortymentu, bez oznak rozpoczynającego się psucia; 15131133-5 PN-V-74028 2 400 kg.7. Mortadela:— kiełbasa wieprzowo-drobiowa homogenizowana,— skład: mięso wieprzowe min. 50 %, mięso drobiowe min. 10 %,— smak i zapach swoisty charakterystyczny dla danego asortymentu, bez oznak rozpoczynającego się psucia; 15131133-5 PN-V-74028 3 000 kg.8. Kiełbasa piwna:— kiełbasa średnio rozdrobniona wędzona, parzona,— skład: mięso wieprzowe min. 55 %,— smak i zapach swoisty charakterystyczny dla danego asortymentu, bez oznak rozpoczynającego się psucia; 15131133-5 PN-V-74028 2 400 kg.9. Kiełbasa szynkowa wieprzowa:— kiełbasa grubo rozdrobniona parzona,— skład: mięso wieprzowe min. 55 %,— smak i zapach swoisty charakterystyczny dla danego asortymentu, bez oznak rozpoczynającego się psucia; 15131133-5 PN-V-74028 1 200 kg.10. Kiełbasa śląska:— kiełbasa średnio rozdrobniona wędzona, parzona,— skład: mięso wieprzowe min. 55 %,— smak i zapach swoisty charakterystyczny dla danego asortymentu, bez oznak rozpoczynającego się psucia; 15131133-5 PN-V-74028 2 800 kg.11. Kiełbasa zwyczajna:— kiełbasa średnio rozdrobniona wędzona, parzona,— skład: mięso wieprzowe min. 55 %,— smak i zapach swoisty charakterystyczny dla danego asortymentu, bez oznak rozpoczynającego się psucia; 15131133-5 PN-V-74028 2 200 kg.12. Kiełbasa żywiecka:— kiełbasa średnio rozdrobniona wędzona, parzona,— skład: mięso wieprzowe min. 60 %,— smak i zapach swoisty charakterystyczny dla danego asortymentu, bez oznak rozpoczynającego się psucia; 15131133-5 PN-V-74028 1 000 kg.13. Metka:— kiełbasa drobno rozdrobniona,— skład: mięso wieprzowe min. 50 %,— smak i zapach swoisty charakterystyczny dla danego asortymentu, bez oznak rozpoczynającego się psucia; 15131133-5 PN-A-82007 2 400 kg.14. Parówki cielęce:— typu cielaczki,— wyrób homogenizowany,— smak i zapach swoisty charakterystyczny dla danego asortymentu, bez oznak rozpoczynającego się psucia; 15131133-5 PN-A-82022 5 200 kg.15. Parówki cienkie:— skład: mięso wieprzowe min. 50 %,— smak i zapach swoisty charakterystyczny dla danego asortymentu, bez oznak rozpoczynającego się psucia; 15131133-5 PN-V-74028 3 200 kg.16. Pasztetowa wieprzowa:— wyrób podrobowy wieprzowy parzony,— smak i zapach swoisty charakterystyczny dla danego asortymentu, bez oznak rozpoczynającego się psucia; 15131310-1 PN-A-82007 4 400 kg.17. Salceson czarny:— wyrób podrobowy wieprzowy, parzony,— smak i zapach swoisty charakterystyczny dla danego asortymentu, bez oznak rozpoczynającego się psucia; 15131134-3 PN-A-82007 1 200 kg.18. Salceson biały:— wyrób podrobowy wieprzowy, parzony,— smak i zapach swoisty charakterystyczny dla danego a...
Wędliny drobioweLp. Nazwa artykułu CPV Norma Ilość1. Biała drobiowa parzona:— w składzie brak dodatku mięsa wieprzowego,— smak i zapach swoisty charakterystyczny dla danego asortymentu, bez oznak rozpoczynającego się psucia; 15131135-0 PN-A-86526:1995 250 kg.2. Kiełbasa szynkowa z drobiu:— w składzie brak dodatku mięsa wieprzowego,— smak i zapach swoisty charakterystyczny dla danego asortymentu, bez oznak rozpoczynającego się psucia; 15131135-0 PN-A-86526:1995 600 kg.3. Parówki cienkie drobiowe:— w składzie brak dodatku mięsa wieprzowego,— drobno rozdrobnione,— smak i zapach swoisty charakterystyczny dla danego asortymentu, bez oznak rozpoczynającego się psucia; 15131135-0 PN-A-86526:1995 600 kg.4. Polędwica drobiowa:— w składzie brak dodatku mięsa wieprzowego,— smak i zapach swoisty charakterystyczny dla danego asortymentu, bez oznak rozpoczynającego się psucia; 15131135-0 PN-A-86526:1995 50 kg.5. Szynka drobiowa:— w składzie brak dodatku mięsa wieprzowego,— smak i zapach swoisty charakterystyczny dla danego asortymentu, bez oznak rozpoczynającego się psucia; 15131135-0 PN-A-86526:1995 800 kg.6. Polędwica miodowa z drobiu:— w składzie brak dodatku mięsa wieprzowego,— smak i zapach swoisty charakterystyczny dla danego asortymentu, bez oznak rozpoczynającego się psucia; 15131135-0 PN-A-86526:1995 25 kg.7. Kiełbasa krakowska drobiowa:— kiełbasa średnio rozdrobniona parzona,— w składzie bez dodatku mięsa wieprzowego,— smak i zapach swoisty charakterystyczny dla danego asortymentu, bez oznak rozpoczynającego się psucia; 15131335-0 PN-A-82007:1996 2 400 kg.8. Kiełbasa zwyczajna drobiowa:— w składzie brak dodatku mięsa wieprzowego,— smak i zapach swoisty charakterystyczny dla danego asortymentu, bez oznak rozpoczynającego się psucia; 15131134-0 PN-A-86526:1995 1 600 kg.9. Kiełbasa mortadela drobiowa:— w składzie brak dodatku mięsa wieprzowego,— smak i zapach swoisty charakterystyczny dla danego asortymentu, bez oznak rozpoczynającego się psucia; 15131135-0 PN-A-86526:1995 800 kg.10. Pieczeń drobiowa:— w składzie brak dodatku mięsa wieprzowego,— smak i zapach swoisty charakterystyczny dla danego asortymentu, bez oznak rozpoczynającego się psucia; 15131135-0 PN-A-86526:1995 6 000 kg.11. Mielonka drobiowa blok:— w składzie brak dodatku mięsa wieprzowego,— smak i zapach swoisty charakterystyczny dla danego asortymentu, bez oznak rozpoczynającego się psucia; 15131135-0 PN-A-86526:1995 6 000 kg.
MięsoLp. Nazwa artykułu CPV Norma Ilość1. Schab wieprzowy b/k:Część zasadnicza wieprzowiny – odcięta od półtuszy z odcinka piersiowo-lędźwiowego w liniach; gruby, jednolity, soczysty mięsień otoczony błoną i niewielką ilością tłuszczu;Barwa ciemnoróżowa, zapach – swoisty, charakterystyczny dla każdego rodzaju mięsa, konsystencja-jędrna, elastyczna. 15113000-3 PN-86/A-82002 20 kg.2. Mięso mielone wieprzowe:Mięso czyste, bez śladów zanieczyszczeń, bez ścięgien, skór i kości, zapach swoisty charakterystyczny dla mięsa, bez oznak zaparzenia i rozpoczynającego się psucia; 15131400-9 PN-A-82002:1986 4 800 kg.3. Mięso mielone wołowe:Mięso czyste, bez śladów zanieczyszczeń,bez ścięgien, skór i kości, zapach swoisty charakterystyczny dla mięsa, bez oznak zaparzenia i rozpoczynającego się psucia; 15131620-7 PN-A-82003:1988 4 000 kg.4. Karkówka wieprzowa b/k:Część zasadnicza wieprzowiny, odcięta z odcinka szyjnego półtuszy, odcięta w linii oddzielenia głowy (z przodu), świeże o barwie jasnoczerwonej z niewielkimi przerostami tkanki tłuszczowej, mięso czyste, bez śladów zanieczyszczeń, zapach swoisty charakterystyczny dla mięsa, bez oznak zaparzenia i rozpoczynającego się psucia; 15113000-3 PN-86/A-82002 1200 kg.5. Wątroba wieprzowa:Bez śladów zanieczyszczeń, zapach swoisty charakterystyczny dla danego asortymentu, bez oznak rozpoczynającego się psucia; 15114000-0 PN-86/A-82004 2 000 kg.6. Mięso gulaszowe wieprzowe;Bez śladów zanieczyszczeń, z niewielką ilością tłuszczu, zapach swoisty charakterystyczny dla danego asortymentu, bez oznak rozpoczynającego się psucia; 15113000-3 PN-88/A-820032 2 400 kg.7. Mięso gulaszowe wołowe:Bez śladów zanieczyszczeń, bez ścięgien, z niewielką ilością tłuszczu, zapach swoisty charakterystyczny dla danego asortymentu, bez oznak rozpoczynającego się psucia; 15111000-9 PN-86/A-82002 2 400 kg.8. Szynka wieprzowa b/k:Bez kości, skóry i tłuszczu oraz bez śladów zanieczyszczeń, zapach swoisty charakterystyczny dla danego asortymentu, bez oznak rozpoczynającego się psucia; 15113000-3 PN-86/A-82002 200 kg.
Ćwiartki z kurczakaLp. Nazwa artykułu CPV Norma Ilość1. Ćwiartki z kurczaka:— bez obcych zanieczyszczeń, przekrwień i zasiniaczeń,— bez obcych zapachów 15112000-6 PN-A-86524 13 500 kg
branża Spożywcza
podbranża artykuły spożywcze
kody CPV 15110000, 15112000, 15131130
forma przetarg nieograniczony
typ ogłoszenia dostawy
kraj realizacji Polska
województwo realizacji Kujawsko-Pomorskie
kraj organizatora Polska
województwo organizatora Kujawsko-Pomorskie

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

WYŚWIETL PODOBNE ZAMÓWIENIA Z BRANŻY: artykuły spożywcze

       
nr Termin Organizator Przedmiot
10452015 2024-04-25
godz. 08:00
Małopolskie Dostawy jaj kurzych świeżych w orientacyjnej ilości 110 000 szt ZP.08.TP.2024
10479037 2024-05-07
godz. 10:00
Małopolskie Sukcesywna dostawa żywności oraz artykułów spożywczych dla Domu Pomocy Społecznej w Bochni przy ul. Karolina 14 G w Bochni w okresie od 01.07.2024 r. do 31.12.2024 r. Część 1: Prze...
10501641 2024-05-08
godz. 08:00
Śląskie Zakup wraz z dostawą artykułów żywnościowych (produktów spożywczych) dla Miejskiego Przedszkola nr 24 w Rudzie Śląskiej przy ulicy Energetyków 9 Zakup wraz z dostawą artykułów ...
10392664 2024-05-09
godz. 10:56
Pomorskie PRZEDMIOT POSTĘPOWANIA: 1 Cukier kryształ - 25kg Firma SEKO S.A. poszukuje dostawcy/producenta cukry białego pakowanego we worki 25kg, przeznaczonego dla przemysłu spożywczego. Wymagana...
10490941 2024-05-10
godz. 09:45
Śląskie SUKCESYWNE DOSTARCZANIE ARTYKUŁÓW NABIAŁOWYCH DO CENTRALNEJ SZKOŁY PAŃSTWOWEJ STRAŻY POŻARNEJ W CZĘSTOCHOWIE 1. Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy artykułów nabiałowy...
10507059 2024-05-10
godz. 10:00
Lubelskie zakup i sukcesywna dostawa artykułów spożywczych wraz z ich wniesieniem we wskazane przez Zamawiającego miejsce, do Centrum Interwencji Kryzysowej w Lublinie przy ul. Probostwo 6a.
10501602 2024-05-13
godz. 10:00
Zachodniopomorskie Dostawa ryb świeżych, wędzonych i mrożonych 1. Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa do punktów żywienia w obiektach zamawiającego, środkiem transportu dostawcy, ryb świe...
10433201 2024-05-14
godz. 09:00
Mazowieckie Przedmiotem zamówienia jest dostawa słodyczy, tj.: batonów, ciastek, cukierków, czekolad i wafelków.Do opisu przedmiotu zamówienia zastosowano nazwy i kody określone we Wspólnym Sło...
10492327 2024-05-14
godz. 09:00
Kujawsko-Pomorskie DOSTAWY PRODUKTÓW SPOŻYWCZYCH Część 1: Artykuły nie mogą wykazywać oznak nieświeżości, zepsucia lub zawilgocenia. Towar musi charakteryzować się dobrą jakością i walorami sm...
10451083 2024-05-22
godz. 09:00
Warmińsko-Mazurskie Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy do magazynu żywnościowego zamawiające mięsa, wędlin oraz podrobów:Część 1 - MIĘSO I PODROBY WIEPRZOWECzęść 2 - WĘDLINY WIEPRZOWEC...