Zlecenie 10501661 - Warsztaty kulinarne pn. Warsztaty kulinarne masła, sera i...
(zakończone) | Zamówienie 10501661|
---|---|
źródło | Internet |
data publikacji | 2024-04-30 |
przedmiot zlecenia | Warsztaty kulinarne pn. Warsztaty kulinarne masła, sera i chleba, produktów wytwarzanych z tradycyjnych receptur i sposobów produ kcji. Warsztaty ukierunkowane zostaną na edukację kulinarną w zakresie promowania tradycyjnych receptur i sposobów produkcji potraw z obszaru Województwa Zachodniopomorskiego. Planowane warsztaty mają odbyć się w terminie 19 maja 2024 roku podczas Festiwalu Tradycji Pomorza Zachodniego w Ogrodach Przelewice - Zachodniopomorskim Centrum Kultury Obszarów Wiejskich i Edukacji Ekologicznej w Przelewicach. Planowana grupa docelowa uczestników w liczbie 125 osób-przedstawicielki i przedstawiciele Kół Gospodyń Wiejskich, sołectw i gości Festiwalu. Warsztaty będą odbywały się w pięciu grupach w godz. 10.00 do 18.00 w dniu 19 maja 2023 r co pozwoli na łatwiejsze przyswojenie wiedzy oraz zwiększy możliwość zaangażowania każdego z uczestników. W związku z tym zwracamy się do Państwa z prośbą o przedstawienie oferty na wynajem namiotu z wyposażeniem gastronomicznym niezbędnym do przeprowadzenia warsztatów i dla uczestników warsztatów, koszty wynagrodzenia prowadzących warsztaty, zakupu produktów do przygotowania potraw z tradycyjnych receptur i sposobów produkcji potraw, wynajęcia ławek, stołów i krzeseł, uwzględniającej podane poniżej kryteria: 1. Przedmiot zamówienia: • Wynajem namiotu z wyposażeniem gastronomicznym dla prowadzących warsztaty o powierzchni min. 75 m2 na potrzeby wydarzenia. Namiot powinien być dostępny w godzinach 10.00 do 18.00 w dniu 19.05.2024 r.. • Zapewnienie co najmniej dwóch osób prowadzących warsztaty mających doświadczenie w realizacji tego typu warsztatów tematycznych. • Zakup produktów do przygotowania masła, sera i chleba wytwarzanych z tradycyjnych receptur i sposobów produkcji. • Uczestnikami warsztatów będą przedstawicielki i przedstawiciele Kół Gospodyń Wiejskich, sołectw i gości Festiwalu z województwa zachodniopomorskiego. Nabór uczestników i koszt transportu po stronie Wykonawcy. • Warsztaty kulinarne mają promować produkty wytwarzane z tradycyjnych receptur i sposobów ich wytwarzania. |
branża | Edukacja, szkolenia |
podbranża | kursy i szkolenia inne |
forma | zapytanie ofertowe |
typ zlecenia | usługi, wykonanie |
kraj realizacji | Polska |
województwo realizacji | Zachodniopomorskie |
kraj organizatora | Polska |
województwo organizatora | Zachodniopomorskie |