Zlecenie 7154533 - Usługi cateringowe tj. przygotowanie oraz podanie posiłku...
(zakończone) | Zamówienie 7154533|
---|---|
źródło | Internet |
data publikacji | 2019-11-13 |
przedmiot zlecenia | Usługi cateringowe tj. przygotowanie oraz podanie posiłku w formie bufetu kawowego i zimnego dla uczestników podczas seminarium pt . Zatrudnianie osób z niepełnosprawnością – dostępne możliwości i korzyści dla przedsiębiorców, organizowanego przez Centrum Usługowo-Doradcze w Euroregionie Pomerania w Szczecinie, we wtorek, 19.11.2019. Ramowy program stanowiący załącznik nr 1 do zapytania ofertowego zawiera poszczególne elementy seminarium oraz zaplanowane przedziały czasowe. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia: Bufet kawowy w trybie ciągłym: Kawa z zaparzacza (nierozpuszczalna) - bez ograniczeń; cukier (biały, brązowy), mleczko Herbata; (różne rodzaje) - bez ograniczeń, cukier (biały, brązowy), cytryna w plasterkach Kruche ciasteczka (80g na osobę) Napoje zimne w trakcie całego wydarzenia: Soki: 2 rodzaje soków 100% (łącznie co najmniej 200 ml na osobę) Woda gazowana i niegazowana w szklanych butelkach (po 0,5 l na osobę) Bufet słodki, ok. godz. 11:40 Ciasto 1 (po 1 porcji na osobę, 80 g); Ciasto 2 (po 1 porcji na osobę, 80 g). Lunch w formie bufetu szwedzkiego, ok. godz. 13:20 Zupa krem dowolna wegetariańska (min. 300 ml na osobę) Kanapki bankietowe z pieczywa pszennego i razowego (2 sztuki na osobę, min. 80 g/osobę): - dwa rodzaje z uwzględnieniem wersji wegetariańskiej; Bagietki bankietowe ( 2 sztuki na osobę, min. 2 x 70 g): - dwa rodzaje z uwzględnieniem wersji wegetariańskiej; Inne zimne przystawki 3 rodzaje (po 2 sztuki na każdego uczestnika - z uwzględnieniem wersji wegetariańskiej, min. 2 x 70 g); Sałatka wegetariańska 2 rodzaje (100 g na osobę – podane w dużych misach). USŁUGI DODATKOWE: Do zadań Wykonawcy należeć będzie zapewnienie: usługi cateringowej wraz z obsługą (min 2 osoby); dowozu posiłków na miejsce w Szczecinie wskazane przez zamawiającego; stołów bufetowych z nakryciami w ilości niezbędnej do realizacji usługi; białych obrusów materiałowych z prostym skirtingiem do położenia na stole bufetowym i aranżację stołu; stolików koktajlowych min 1 stół dla 5 osób, przykryty obrusem lub pokrowcem; podgrzewaczy i zaparzaczy cateringowych oraz wszelkiego sprzętu gastronomicznego i technicznego potrzebnego do realizacji usługi; zastawy szklanej porcelanowej (szklanki, filiżanki, talerzyki) i metalowe sztućce; serwetek papierowych; estetycznego wyglądu stołów oraz zapewnienie niezwłocznego zbierania brudnych naczyń w trakcie trwania wydarzenia; posprzątania części cateringowej (wywóz śmieci po stronie Zamawiającego) oraz przywrócenie stanu zastanego; odpowiedniej temperatury serwowanych dań; odpowiedniej temperatury serwowanych napojów; wysokiej jakości świadczonej usługi; świeżych i wysokiej jakości produktów spożywczych.; jednolitego, schludnego, czystego i eleganckiego ubioru obsługi kelnerskiej. |
branża | Gastronomia, catering |
podbranża | usługi cateringowe |
forma | zapytanie ofertowe |
typ zlecenia | usługi, wykonanie ,dostawy |
kraj realizacji | Polska |
województwo realizacji | Zachodniopomorskie |
kraj organizatora | Polska |
województwo organizatora | Zachodniopomorskie |