Zlecenie 7154533 - Usługi cateringowe tj. przygotowanie oraz podanie posiłku...

   
Zamówienie 7154533 (zakończone)
źródło Internet
data publikacji 2019-11-13
przedmiot zlecenia
Usługi cateringowe tj. przygotowanie oraz podanie posiłku w formie bufetu kawowego i zimnego dla uczestników podczas seminarium pt
. Zatrudnianie osób z niepełnosprawnością – dostępne możliwości i korzyści dla przedsiębiorców, organizowanego przez Centrum Usługowo-Doradcze w Euroregionie Pomerania w Szczecinie, we wtorek, 19.11.2019. Ramowy program stanowiący załącznik nr 1 do zapytania ofertowego zawiera poszczególne elementy seminarium oraz zaplanowane przedziały czasowe.
Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia:
Bufet kawowy w trybie ciągłym:
Kawa z zaparzacza (nierozpuszczalna) - bez ograniczeń; cukier (biały, brązowy), mleczko
Herbata; (różne rodzaje) - bez ograniczeń, cukier (biały, brązowy), cytryna w plasterkach
Kruche ciasteczka (80g na osobę)
Napoje zimne w trakcie całego wydarzenia:
Soki: 2 rodzaje soków 100% (łącznie co najmniej 200 ml na osobę)
Woda gazowana i niegazowana w szklanych butelkach (po 0,5 l na osobę)
Bufet słodki, ok. godz. 11:40
Ciasto 1 (po 1 porcji na osobę, 80 g);
Ciasto 2 (po 1 porcji na osobę, 80 g).
Lunch w formie bufetu szwedzkiego, ok. godz. 13:20
Zupa krem dowolna wegetariańska (min. 300 ml na osobę)
Kanapki bankietowe z pieczywa pszennego i razowego (2 sztuki na osobę, min. 80 g/osobę):
- dwa rodzaje z uwzględnieniem wersji wegetariańskiej;
Bagietki bankietowe ( 2 sztuki na osobę, min. 2 x 70 g):
- dwa rodzaje z uwzględnieniem wersji wegetariańskiej;
Inne zimne przystawki 3 rodzaje (po 2 sztuki na każdego uczestnika - z uwzględnieniem wersji wegetariańskiej, min. 2 x 70 g);
Sałatka wegetariańska 2 rodzaje (100 g na osobę – podane w dużych misach).
USŁUGI DODATKOWE:
Do zadań Wykonawcy należeć będzie zapewnienie:
usługi cateringowej wraz z obsługą (min 2 osoby);
dowozu posiłków na miejsce w Szczecinie wskazane przez zamawiającego;
stołów bufetowych z nakryciami w ilości niezbędnej do realizacji usługi;
białych obrusów materiałowych z prostym skirtingiem do położenia na stole bufetowym
i aranżację stołu;
stolików koktajlowych min 1 stół dla 5 osób, przykryty obrusem lub pokrowcem;
podgrzewaczy i zaparzaczy cateringowych oraz wszelkiego sprzętu gastronomicznego
i technicznego potrzebnego do realizacji usługi;
zastawy szklanej porcelanowej (szklanki, filiżanki, talerzyki) i metalowe sztućce;
serwetek papierowych;
estetycznego wyglądu stołów oraz zapewnienie niezwłocznego zbierania brudnych naczyń
w trakcie trwania wydarzenia;
posprzątania części cateringowej (wywóz śmieci po stronie Zamawiającego) oraz przywrócenie stanu zastanego;
odpowiedniej temperatury serwowanych dań;
odpowiedniej temperatury serwowanych napojów;
wysokiej jakości świadczonej usługi;
świeżych i wysokiej jakości produktów spożywczych.;
jednolitego, schludnego, czystego i eleganckiego ubioru obsługi kelnerskiej.
branża Gastronomia, catering
podbranża usługi cateringowe
forma zapytanie ofertowe
typ zlecenia usługi, wykonanie ,dostawy
kraj realizacji Polska
województwo realizacji Zachodniopomorskie
kraj organizatora Polska
województwo organizatora Zachodniopomorskie

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

WYŚWIETL PODOBNE ZAMÓWIENIA Z BRANŻY: usługi cateringowe

       
nr Termin Organizator Przedmiot
10487426 2024-05-06
godz. 08:30
Mazowieckie Usługa cateringowa - piknik z okazji Dnia Wydziału 2024. Usługa cateringowa - piknik z okazji Dnia Wydziału 2024 WEiTI/13/ZP/2024/1030
10499414 2024-05-07
godz. 09:00
Mazowieckie Świadczenie usługi gastronomicznej w dniach 16-17 maja 2024 r. w Centralnej Bibliotece Wojskowej w Warszawie podczas Ogólnopolskiej Konferencji Naukowej. Przedmiotem zamówienia jest św...
10499604 2024-05-07
godz. 10:00
Mazowieckie Usługa cateringowa dla uczestników konferencji SSZP 371/ 10 / 2024
10502754 2024-05-08
godz. 09:00
Śląskie Sukcesywne usługi cateringowe na potrzeby Uniwersytetu Ekonomicznego w Katowicach 1. Przedmiotem zamówienia jest organizacja sukcesywnej usługi cateringowej dla uczestników konferencji/...
10490970 2024-05-08
godz. 10:00
Pomorskie 1. Przedmiotem zamówienia jest usługa przygotowywania i dostarczania posiłków wraz z obsługą kelnerską na potrzeby konferencji „30th ERES Annual Conference” organizowanej przez Un...
10505908 2024-05-08
godz. 10:00
Dolnośląskie BP 52 Usługi cateringowa w dniach 9-10 maja 2024 r. w siedzibie Akademii Muzycznej im. Karola Lipińskiego we Wrocławiu PRZEDMIOT POSTĘPOWANIA: 1 Usługa cateringowa - 1 szt.
10498914 2024-05-09
godz. 09:00
Małopolskie Świadczenie usług cateringowych dla Zespołu Szkół Samorządowych w Roczynach Świadczenie usług cateringowych wraz z indywidualnymi zaleceniami diet (zupy oraz drugiego dania obiadowe...
10486975 2024-05-09
godz. 11:00
Mazowieckie Usługi Cateringowe dla Instytutu Biologii Doświadczalnej im. Marcelego Nenckiego Polskiej Akademii Nauk w Warszawie. Przedmiotem Zamówienia jest zawarcie Umowy Ramowej na okres 24 miesi...
10323977 2024-05-10
godz. 12:00
Wielkopolskie KOMPLEKSOWA OBSŁUGA GASTRONOMICZNA I HANDLOWA IMPREZY PLENEROWEJ Dni Ziemi Krzyskiej W DNIU 06.07.2024 r. Główni Artyści występujący na imprezie: - Andrzej Piaseczny z zespołem II. Z...
10464563 2024-05-17
godz. 11:00
Dolnośląskie Obsługa gastronomiczna podczas imprezy plenerowej X TARGI PRODUKTU LOKALNEGO ORAZ VIII PRZEGLĄD ZESPOŁÓW LUDOWYCH BISKUPICKI ZŁOTY KŁOS 2024 na boisku przy ul. Chrobrego w Biskupicach ...