Zlecenie 7086058 - Usługę cateringową dla 75 uczestników studiów...

   
Zamówienie 7086058 (zakończone)
źródło Internet
data publikacji 2019-10-14
przedmiot zlecenia
Usługę cateringową dla 75 uczestników studiów podyplomowych realizowanych w ramach projektu „WSIiZ dla zdrowia” na rzecz Wyższej S
zkoły Informatyki i Zarządzania z siedzibą w Rzeszowie,

Przedmiotem niniejszego zamówienia jest usługa cateringowa obejmująca serwis kawowy dla 75 uczestników studiów podyplomowych, realizowana w ramach projektu „WSIiZ dla zdrowia” na rzecz Wyższej Szkoły Informatyki i Zarządzania z siedzibą w Rzeszowie. Cel zamówienia Celem projektu jest wzrost kompetencji u 140 (75 kobiet i 65 mężczyzn) – pracowników administracyjnych i zarządzających podmiotami leczniczymi, jak również przedstawicieli płatnika i podmiotów tworzących, służących poprawie efektywności funkcjonowania systemu ochrony zdrowia, zuwzględnieniem wzrostu zdolności z obszaru kompetencji zarządczych, kontroli oraz organizacji i badań klinicznych w jednostkach systemu ochrony zdrowia poprzez realizację studiów podyplomowych i studiów MBA. Przedmiot zamówienia 4.1 Przedmiotem niniejszego zamówienia jest usługa cateringowa obejmująca serwis kawowy dla 75 uczestników studiów podyplomowych, realizowana w ramach projektu „WSIiZ dla zdrowia” na rzecz Wyższej Szkoły Informatyki i Zarządzania z siedzibą w Rzeszowie.

4.2 Opis usługi cateringowej.
Usługa cateringowa obejmuje serwis kawowy dla 75 uczestników studiów podyplomowych realizowanych w ramach projektu „WSIiZ dla zdrowia” na rzecz Wyższej Szkoły Informatyki i Zarządzania z siedzibą w Rzeszowie.

Serwis kawowy – kawa bez ograniczeń, herbata bez ograniczeń, woda gazowana/niegazowana łącznie 500 ml/osobę, śmietanka lub mleczko do kawy, cukier, cytryna bez ograniczeń. Ww. dotyczą 1 dnia zajęć.

UWAGA:
Dodatkowo dla uczestników studiów MBA w ochronie zdrowia w dniu 27.10.2019 r. planowany jest obiad, serwowany w formie bufetu lub obiadu zasiadanego, według następującego menu:
1) zupa 300 ml/porcja na osobę (np. krem pomidorowy, zupa jarzynowa);
2) drugie danie o gramaturze ok. 400 g./os. (np. kurczak z warzywami, fileciki rybne z dodatkami takimi jak ryż z warzywami lub ziemniaki, zestaw surówek, lub dania podobnej klasy).
3) obiad serwowany podczas przerwy w zajęciach o godz. 12.40.
4) Miejsce świadczenia usługi: budynek Wyższej Szkoły Informatyki i Zarządzania, kampus w Kielnarowej, Kielnarowa 386 A (sala wskazana przez Zamawiającego)

4.3.1. studia podyplomowe Zarządzanie w ochronie zdrowia (25 uczestników każdego dnia),
Miejsce świadczenia usługi: budynek Wyższej Szkoły Informatyki i Zarządzania, ul. Sucharskiego 2, 35-225 Rzeszów (sala wskazana przez Zamawiającego)
4.3.2. studia podyplomowe Monitorowanie i koordynacja badań klinicznych (25 uczestników każdego dnia).
Miejsce świadczenia usługi: budynek Wyższej Szkoły Informatyki i Zarządzania, ul. Sucharskiego 2, 35-225 Rzeszów (sala wskazana przez Zamawiającego)
3.3. studia podyplomowe MBA w ochronie zdrowia (25 uczestników każdego dnia)
Miejsce świadczenia usługi: budynek Wyższej Szkoły Informatyki i Zarządzania, kampus w Kielnarowej, Kielnarowa 386 A (sala wskazana przez Zamawiającego)
4.4 Wymagania wobec Wykonawcy:
1) Świadczenie serwisu kawowego w każdym dniu zajęć dydaktycznych dla 25 uczestników na każdym kierunku studiów – łącznie 75 uczestników.
2) Zapewnienie obiadu w dniu 27.10.2019 r. dla uczestników studiów MBA(25 osób) w ochronie zdrowia
3) Dowóz zestawu kawowego oraz przygotowanie stołów i zastawy minimum 30 minut przed rozpoczęciem danego dnia zjazdu w dni wskazane przez Zamawiającego, do miejsca, sali i w godzinach wskazanych przez Zamawiającego,
4) Świadczenie usług cateringowych, wyłącznie przy użyciu produktów spełniających normy jakości produktów spożywczych,
5) Przygotowanie stołów w sposób uzgodniony z Zamawiającym.
6) Zapewnienia warników z gorącą wodą,
7) Świadczenie usług cateringowych z wykorzystaniem zastawy porcelanowej lub naczyń jednorazowych, serwetek papierowych, obrusów materiałowych, szklanych dzbanów na wodę.
8) Dostarczenie kawy, herbaty, wody na miejsce wskazane przez Zamawiającego w dniu i godzinie wyznaczonych przez Zamawiającego,
9) Zebrania naczyń oraz resztek pokonsumpcyjnych najpóźniej 30 min. po zakończeniu każdego dnia zajęć.
10) Realizację przedmiotu zamówienia zgodnie z warunkami wynikającymi
z właściwych dla przedmiotu umowy przepisów prawa, w szczególności przepisów w zakresie przechowywania i przygotowania artykułów spożywczych (m.in. ustawy z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (tj. Dz.U. z 2019 r., poz. 1252) oraz przepisów wykonawczych do tej ustawy.
POZOSTAŁA CZĘŚĆ OPISU PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA ZAWARTA JEST W ZAPYTANIU OFERTOWYM.
branża Gastronomia, catering
podbranża żywienie zbiorowe
kody CPV 55520000
forma zapytanie ofertowe
typ zlecenia usługi, wykonanie
kraj realizacji Polska
województwo realizacji Podkarpackie
kraj organizatora Polska
województwo organizatora Podkarpackie

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

WYŚWIETL PODOBNE ZAMÓWIENIA Z BRANŻY: żywienie zbiorowe

       
nr Termin Organizator Przedmiot
10476815 2024-05-07
godz. 12:00
Lubelskie Usługa kompleksowej organizacji dwóch konferencji dotyczących podmiotów ekonomii społecznej w ramach projektu pn. „Efektywna Polityka Społeczna w województwie lubelskim” z podzia...
10500528 2024-05-08
godz. 08:00
Dolnośląskie Przygotowanie, dostarczanie i wydawanie obiadów dwudaniowych dla uczniów Szkoły Podstawowej Nr 83 im. Jana Kasprowicza we Wrocławiu 1. Przedmiotem zamówienia są usługi polegające na...
10502754 2024-05-08
godz. 09:00
Śląskie Sukcesywne usługi cateringowe na potrzeby Uniwersytetu Ekonomicznego w Katowicach 1. Przedmiotem zamówienia jest organizacja sukcesywnej usługi cateringowej dla uczestników konferencji/...
10482214 2024-05-08
godz. 10:00
Śląskie Przygotowanie oraz dostarczanie całodziennego wyżywienia dla pacjentów Szpitala Chorób Płuc w Orzeszu 1. Przedmiotem zamówienia jest usługa pn.: Przygotowanie oraz dostarczanie cało...
10467621 2024-05-08
godz. 13:00
Śląskie Usługa kompleksowego żywienia pacjentów Wojewódzkiego Szpitala Chorób Płuc im. dr Alojzego Pawelca w Wodzisławiu Śląskim” Przedmiotem zamówienia jest:a) sporządzanie całodzien...
10502729 2024-05-09
godz. 09:00
Zachodniopomorskie 1. Przedmiotem zamówienia jest usługa świadczenie usługi gastronomicznej w zakresie całodziennego wyżywienia osób zatrzymanych i osadzonych w Policyjnej Izbie Dziecka Komendy Wojewód...
10490544 2024-05-10
godz. 11:00
Śląskie 1. Przedmiotem zamówienia jest sukcesywne świadczenie usług cateringowych dla Muzeum Śląskiego w Katowicach polegające na przygotowaniu, dostarczeniu i podaniu posiłków.Wykonawca bę...
10499147 2024-05-13
godz. 14:00
Świętokrzyskie Sukcesywne dostawy posiłków regeneracyjnych dla MESKO S.A. w Skarżysku-Kamiennej
10509582 2024-05-14
godz. 23:59
Śląskie Kompleksowe przygotowanie oraz obsługa cateringu dla uczestników projektu „Jurajski Ośrodek Wsparcia Ekonomii Społecznej”, realizowanego w ramach działania 7.1 Ekonomia społeczna, ...
10486820 2024-05-27
godz. 10:00
Śląskie Świadczenie usług w zakresie żywienia pacjentów i dystrybucji posiłków w oddziały 1.Przedmiotem zamówienia jest: a) sporządzanie całodziennych posiłków w kuchni Wykonawcy, zgodn...