Zlecenie 6844177 - Świadczenia usług hotelarskich, cateringowych oraz sal...

   
Zamówienie 6844177 (zakończone)
źródło Internet
data publikacji 2019-06-18
przedmiot zlecenia
Świadczenia usług hotelarskich, cateringowych oraz sal szkoleniowych na potrzeby międzynarodowej szkoły letniej dla doktorantów”

Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usług hotelarskich, cateringowych oraz sal szkoleniowych na potrzeby międzynarodowej szkoły letniej dla doktorantów. Zamówienie realizowane w ramach projektu pn. „Humanistyka i nauki społeczne dla społeczeństwa i przedsiębiorczości” (umowa: POWR.03.02.00-00-I019/17-00). Szkoła letnia planowana jest w dniach 26 – 31 sierpnia 2019 roku. Zajęcia będą odbywały się we wszystkie wskazane powyżej dni, po 8 godzin dziennie. Cel zamówienia Wybór i podjęcie współpracy w zakresie świadczenia usług hotelarskich, cateringowych oraz wynajmu sal szkoleniowych na potrzeby międzynarodowej szkoły letniej dla doktorantów. Zamówienie realizowane w ramach projektu pn. „Humanistyka i nauki społeczne dla społeczeństwa i przedsiębiorczości” (umowa: POWR.03.02.00-00-I019/17-00). Przedmiot zamówienia A) Usługa hotelowa
Planowane potrzeby: 10 pokoi 1-os., 10 pokoi 2-os.
Wymagania dotyczące oferty hotelu: hotel o standardzie maksymalnie 3 *; dostępny dla osób niepełnosprawnych; zapewniający warunki do spokojnej i efektywnej pracy twórczej; restauracja hotelowa (możliwość korzystania z posiłków bez wychodzenia z budynku); pościel i ręczniki w standardzie; pokoje z łazienką (pełny węzeł sanitarny) TV, Wi-fi w cenie pokoju; ciepła woda, papier toaletowy w standardzie; śniadanie kontynentalne, w formie bufetu, w cenie pokoju; kolacja na ciepło, w formie bufetu szwedzkiego; rozpoczęcie doby hotelowej nie później niż od godz. 14:00; zakończenie doby hotelowej nie wcześniej niż od godz. 12.00; pokoje dla niepalących; bezpłatny parking dla uczestników szkoły letniej, trenerów i organizatorów.

B) Usługa cateringu obejmująca:
1. Obiad: dla grupy ok. 30 uczestników (między godz. 13.00 a 14.00). Menu ustalone w porozumieniu z Zamawiającym obejmujące minimum: 2 dania ciepłe (zupa i drugie danie) - mięsne lub wegetariańskie oraz napój woda (gazowana lub niegazowana) lub sok; dwa rodzaje sałatek do wyboru. Wszystkie posiłki muszą być bezwzględnie świeże, przyrządzone w dniu świadczenia usługi, użyte składniki muszą być wysokiej jakości, dania gorące podawane w temperaturze odpowiedniej do spożycia. Liczba poszczególnych dań zostanie wskazana przez Zamawiającego do 2 dni przed rozpoczęciem szkoły letniej.

1.1. Inne wymagania:
• Wykonawca zapewni wyposażenie niezbędne do obsługi cateringowej (tzn. obrusy, serwetki, serwis obiadowy wielokrotnego użytku, sztućce, szklanki oraz niezbędny personel.
• Organizacja usługi cateringowej, w tym procesu przygotowania i wydawania posiłków musi być zgodna z obowiązującymi przepisami.
• Wszyscy pracownicy Wykonawcy zajmujący się przygotowanie i wydawaniem posiłków są zobowiązani do posiadania aktualnych książeczek zdrowia do celów sanitarno-epidemiologicznych oraz posiadania bieżącego przeszkolenia z zakresu BHP. Wykonawca zobowiązany jest do okazania w/w dokumentów na żądanie Zamawiającego.
• Kelnerzy/kelnerki powinni posługiwać się językiem angielskim w stopniu minimum komunikatywnym.

2. Przerwy kawowe
• dla grupy ok. 30 osób uczestniczących w szkole letniej, organizowana w sposób ciągły w każdym dniu sesji w trakcie realizacji zajęć dydaktycznych pomiędzy godziną 9.00 a 17.00. Przerwa kawowa obejmuje: kawę podawaną z ekspresu wysokociśnieniowego i/lub mieloną/rozpuszczalną do samodzielnego przyrządzenia; herbatę w saszetkach (np. zieloną, czarną, owocową); cukier; cytrynę; mleko/śmietankę do kawy w płynie; wodę (gazowaną, niegazowaną); owoce; ciastka i przekąski słone minimum 2 różne rodzaje do wyboru.
• Kawa i herbata będą pochodziły z certyfikowanych, zrównoważonych upraw (certyfikaty eco, fair trade). Usługa realizowana będzie przy użyciu naczyń wielokrotnego użytku.

D) Usługa wynajmu sali szkoleniowej: 1 sala szkoleniowa dla ok. 30 osób; każdy dzień po 8 godzin (dostępna każdorazowo na 30 min. przed rozpoczęciem zajęć); umożliwiająca zorganizowanie zajęć w podgrupach warsztatowych; wyposażana: projektor multimedialny, ekran, laptop, flipchart (papier+flamastry), ogrzewanie/klimatyzacja, oświetlenie dzienne, krzesła miękkie, bezpłatny dostęp do Internetu bezprzewodowego; codziennie sprzątana; położona w tym samym budynku co noclegi lub w budynku bezpośrednio przylegającym; dostępna dla osób z niepełnosprawnościami.

Zamawiający zastrzega możliwość zmiany liczby zamawianych noclegów i cateringu co najmniej 2 dni przed rozpoczęciem wykonywania usługi. Za noclegi i catering, które zostaną niewykorzystane Zamawiający nie ponosi kosztów.

3.4.2. Zamawiający zastrzega, że płatność będzie dotyczyć tylko faktycznie zrealizowanych usług.

3.5. Zamawiający nie dopuszcza składania ofert częściowych.
branża Gastronomia, catering, Turystyka, wypoczynek, hotelarstwo, sport
podbranża usługi restauracyjne, żywienie zbiorowe, hotelarstwo, konferencje
kody CPV 55000000, 55120000, 55300000, 55321000
forma zapytanie ofertowe
typ zlecenia usługi, wykonanie
kraj realizacji Polska
województwo realizacji cała Polska
kraj organizatora Polska
województwo organizatora Mazowieckie

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

WYŚWIETL PODOBNE ZAMÓWIENIA Z BRANŻY: usługi restauracyjne , żywienie zbiorowe , hotelarstwo , konferencje

       
nr Termin Organizator Przedmiot
10454980 2024-05-06
godz. 09:00
Pomorskie Najem powierzchni 26,44 m^2 z przeznaczeniem na prowadzenie punktu gastronomicznego dla pacjentów i pracowników w budynku położonym w Gdańsku Al. Zwycięstwa 31/32.
10473415 2024-05-06
godz. 10:00
Wielkopolskie Świadczenie usług gastronomicznych dla osób zatrzymanych Część 1: wyżywienie osób zatrzymanych, przebywających w PPdOZ w KPP w Gostyniu Część 2: wyżywienie osób zatrzymany...
10490970 2024-05-08
godz. 10:00
Pomorskie 1. Przedmiotem zamówienia jest usługa przygotowywania i dostarczania posiłków wraz z obsługą kelnerską na potrzeby konferencji „30th ERES Annual Conference” organizowanej przez Un...
10484105 2024-05-09
godz. 08:30
Zachodniopomorskie organizacja konferencji w Międzyzdrojach w dniach 02-05.06.2024 r., w tym: zakwaterowanie, wyżywienie, parking dla aut, wynajem sal konferencyjnych wraz ze sprzętem audiowizualnym A-Z...
10498914 2024-05-09
godz. 09:00
Małopolskie Świadczenie usług cateringowych dla Zespołu Szkół Samorządowych w Roczynach Świadczenie usług cateringowych wraz z indywidualnymi zaleceniami diet (zupy oraz drugiego dania obiadowe...
10491898 2024-05-09
godz. 10:00
Mazowieckie Przedmiotem zamówienia jest usługa przygotowania i przeprowadzenia konferencji prasowej „Otwarcie sezonu turystycznego 2024 na Mazowszu” OR-D-III.272.29.2024.DG
10499410 2024-05-10
godz. 11:00
Małopolskie ZP.52.2024 - Obowiązkowe żywienie zbiorowe dla osób zatrzymanych w Pomieszczeniach dla Osób Zatrzymanych na terenie KPP w Oświęcimiu 1) Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usłu...
10415856 2024-05-10
godz. 23:59
Mazowieckie Przedmiot zamówienia składa się z następujących elementów: I) Szkolenia II) Doradztwo oraz powiązane z powyższym zamówieniem usługi tj. sale szkoleniowe, noclegi, catering, materia...
10502887 2024-05-13
godz. 14:15
Dolnośląskie Dzierżawa terenu zewnętrznego na obszarze Kąpielisku Gliniaki przy ul. Kosmonautów 2 we Wrocławiu, w okresie od dnia 30.05.2024 r. do dnia 31.08.2024 r. w celu prowadzenia działalnośc...
10501472 2024-05-14
godz. 15:00
Lubuskie Dzierżawa pomieszczeń o łącznej powierzchni 291 m2 wraz z wyposażeniem w postaci zabudowy meblowej, stołami i krzesłami przeznaczonych na prowadzenie ogólnodostępnego bufetu w budyn...