Zlecenie 7325291 - Przedmiotem zamówienia jest zapewnienie świadczenia na...

   
Zamówienie 7325291 (zakończone)
źródło Internet
data publikacji 2020-02-10
przedmiot zlecenia
Przedmiotem zamówienia jest zapewnienie świadczenia na rzecz Zamawiającego usług cateringowych polegających na przygotowaniu, dost
arczeniu i wydaniu ciepłego posiłku (zupa + drugie danie) oraz zapewnienie prowadzenia całodziennego serwisu kawowego (w trakcie szkoleń) dla uczestników szkoleń zorganizowanych przez Zamawiającego. Cel zamówienia Zamówienie jest realizowane w celu zapewnienia posiłków uczestnikom projektu "Podniesienie kompetencji zawodowych pracowników systemu ochrony zdrowia w zakresie zdrowia psychicznego dzieci i młodzieży" odbywającego się w siedzibie Uniwersytetu im. Adama Mickiewicza w Poznaniu Przedmiot zamówienia Przedmiotem zamówienia jest usługa cateringowa dla uczestników projektu "Podniesienie kompetencji zawodowych pracowników systemu ochrony zdrowia w zakresie zdrowia psychicznego dzieci i młodzieży".

Zakres usługi w szczególności obejmuje:

Część I. Przerwa kawowa dla uczestników projektu:
1)Usługa polegająca na przerwie kawowej realizowana będzie podczas zajęć trwających 2 dni (sobota i niedziela) przez 8-12 godzin x 27 zjazdów w okresie od 03.2020 do 07.2023
2)Liczba osób uczestniczących w projekcie wynosi 25.
3)Przerwa kawowa składać się ma z gorących napojów (kawa, herbata), z dodatkami: mleko/śmietanka, cukier.

Część II. Obiad dla uczestników projektu:
1)Usługa polegająca na serwowaniu obiadu realizowana będzie podczas zajęć trwających 2 dni przez 8-12 godzin x 27 zjazdów w okresie od 03.2020 do 07.2023
2)Liczba osób uczestniczących w projekcie wynosi 25.
3)Każdy obiad składać się ma z dwóch dań (zupa + drugie danie), napoju (sok, kompot, itp.).
Posiłki będą równoważne dla wszystkich uczestników przy zastrzeżeniu konieczności podania posiłków bezmięsnych (wegetariańskich/ wegańskich) oraz posiłku bezglutenowego.
4)Harmonogram z podziałem na dni i godziny przygotowania posiłków podporządkowany będzie pod wymagania Zamawiającego. W harmonogramie zawarta zostanie również informacja o liczbie posiłków mięsnych, wegetariańskich i bezglutenowych.
5)Terminy w pierwszym semestrze 2020 r. są następujące: 7-8 marca, 18-19 kwietnia, 16-17 maja, 6-7 czerwca, 4-5 lipca. Zamawiający zastrzega sobie możliwość zmiany terminów zjazdów !!!

1. Zasady świadczenia usług.
1) Podczas realizacji przedmiotu umowy Wykonawca zobowiązuje się
a) przygotowywać, dowozić i podawać przygotowane posiłki w terminie i w miejscu wskazanym przez Zamawiającego;
b) dostarczać posiłki nie wcześniej niż na godzinę przed rozpoczęciem spotkania, najpóźniej na 30 minut przed zaplanowaną godziną ich serwowania;
c) estetycznie podawać posiłki;
d) zapewnić liczbę pracowników zapewniającą sprawną obsługę;
e) zapewnić we własnym zakresie niezbędne do wykonania usługi wyposażanie, w tym w szczególności: urządzenia grzewcze, termosy, podgrzewacze wody, naczynia szklane/ceramiczne/porcelanowe, metalowe sztućce oraz papierowe serwetki, w ilości uwzględniającej potrzeby przewidywanej liczby uczestników projektu,
f) świadczyć usługę wyłącznie przy użyciu produktów spełniających normy jakości produktów spożywczych;
g) przygotowywać posiłki zgodnie z zasadami określonymi w ustawie o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz. U. z 2010 r. Nr 136, poz. 914, z późn. zm.);
h) przestrzegać przepisów sanitarno-epidemiologicznych, BHP i p.poż. oraz wewnętrznych przepisów obowiązujących na terenie świadczenia usługi;
i) dbać o czystość w trakcie i w miejscu świadczenia usługi, a także po zakończeniu usługi uprzątnąć pomieszczenia ze śmieci i resztek jedzenia.

2) Wykonawca posiada uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli ustawy nakładają obowiązek posiadania takich uprawnień.

WAŻNE !!!
Umowa ostateczna zostanie zawarta z Uniwersytetem im. Adama Mickiewicza w Poznaniu
Ul. Wieniawskiego 1
61-712 Poznań
NIP 777-00-06-350
Regon 000001293
branża Gastronomia, catering
podbranża usługi cateringowe
kody CPV 55000000
forma zapytanie ofertowe
typ zlecenia usługi, wykonanie ,dostawy
kraj realizacji Polska
województwo realizacji Wielkopolskie
kraj organizatora Polska
województwo organizatora Wielkopolskie

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

WYŚWIETL PODOBNE ZAMÓWIENIA Z BRANŻY: usługi cateringowe

       
nr Termin Organizator Przedmiot
10381426 2024-04-05
godz. 10:30
Śląskie Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usług cateringowych realizowanych na potrzeby premier spektakli i innych wydarzeń organizowanych lub współorganizowanych przez Teatr Śląski im...
10457689 2024-04-30
godz. 10:00
Mazowieckie Usługa cateringowa w wersji wegetariańskiej na NuclearDay w dniu 6 czerwca 2024 dla Wydziału Mechanicznego Energetyki i Lotnictwa Politechniki Warszawskiej - dalej za opz MELBDZ.261.2...
10485180 2024-05-02
godz. 08:00
Mazowieckie Usługa cateringową polegającą na przygotowaniu i dostarczeniu posiłków do kuchenek oddziałowych Oddziałów Szpitala Wolskiego wg określonych przez Zamawiającego diet , odbioru odpa...
10487231 2024-05-06
godz. 09:00
Dolnośląskie MDSziW.0801.1.2020 Zakup usługi cateringowej (serwis kawowy ciągły i obiad) dla 50 osób podczas konferencji organizowanej w Obiekcie Hotelowym AGRO przy ul. Zwycięskiej 4, 53-033 Wrocł...
10501820 2024-05-06
godz. 12:00
Dolnośląskie Świadczenie usługi cateringowej podczas realizacji szkoleń/warsztatów dla nauczycieli i wychowawców z zakresu rozpoznawania problemów emocjonalnych i psychicznych uczniów oraz udziela...
10491615 2024-05-08
godz. 10:00
Pomorskie 5B10.291.1.43.2024.MRO Usługa przygotowywania i dostarczania posiłków wraz z obsługą kelnerską na potrzeby konferencji „30th ERES Annual Conference” organizowanej przez Uniwersytet...
10503885 2024-05-08
godz. 12:00
Opolskie Świadczenie usługi cateringowej.
10323977 2024-05-10
godz. 12:00
Wielkopolskie KOMPLEKSOWA OBSŁUGA GASTRONOMICZNA I HANDLOWA IMPREZY PLENEROWEJ Dni Ziemi Krzyskiej W DNIU 06.07.2024 r. Główni Artyści występujący na imprezie: - Andrzej Piaseczny z zespołem II. Z...
10464563 2024-05-17
godz. 11:00
Dolnośląskie Obsługa gastronomiczna podczas imprezy plenerowej X TARGI PRODUKTU LOKALNEGO ORAZ VIII PRZEGLĄD ZESPOŁÓW LUDOWYCH BISKUPICKI ZŁOTY KŁOS 2024 na boisku przy ul. Chrobrego w Biskupicach ...
10494139 2024-05-28
godz. 14:00
Dolnośląskie Przyznanie wyłączności obsługi gastronomicznej na rzecz uczestników Dożynek Gminnych, które odbędą się 24.08.2024 r. w Piotrkowiczkach, ul. Akacjowa.