Zlecenie 6965740 - Przedmiotem zamówienia jest: usługa cateringowa dla 4...

   
Zamówienie 6965740 (zakończone)
źródło Internet
data publikacji 2019-08-19
przedmiot zlecenia
Przedmiotem zamówienia jest:
usługa cateringowa dla 4 grup szkoleniowych projektu „Akademia Rozwoju”
1. Przez usługę caterin
gową Zamawiający rozumie:
 przygotowanie, dostarczenie i podanie dla grup szkoleniowych A oraz C zestawów obiadowych o specyfikacji:
• zestaw powinien składać się z:
a) jednego dania obiadowego tj. dania drugiego:
 danie mięsne: mięso min. 200 g na osobę, ziemniaki lub zamiennie: makaron, ryż, kasza – min. 200 g na osobę, surówka lub warzywa gotowane – min. 200 g na osobę lub
 danie bezmięsne: ryba – min. 200 g na osobę, ziemniaki lub zamiennie: makaron, ryż, kasza min. 200 g na osobę, surówka lub warzywa gotowane – min. 200 g na osobę lub
 danie jarskie o gramaturze tożsamej z daniami mięsnymi i bezmięsnymi
b) oraz napojów
 napoje: kawa (min. 0,25 l/os), herbata owocowa i tradycyjna (min. 0,25 l/os), woda mineralna (min. 0,25 l/os), mleko, cukier, cytryna
• obiad dla każdego uczestnika powinien być ciepły, wysokiej jakości, zarówno co do wartości odżywczej, jak i gramatury;
• rodzaj dania obiadowego/ilość porcji obiadowych będzie uzgodniona z Wykonawcą (telefonicznie lub elektronicznie) na etapie realizacji zamówienia każdorazowo w dniu poprzedzającym dostawę.
 przygotowanie, dostarczenie i podanie dla grup szkoleniowych B oraz D zimnego bufetu, który obejmuje: kawę (min. 0,25 l/os), herbatę owocową i tradycyjną (min. 0,25 l/os), wodę mineralną (min. 0,25 l/os), soki owocowe (min. 0,25 l/os), mleko, cukier, cytrynę, kanapki (min. 2 szt./os), przekąski koktajlowe (min. 5 sztuk/os), drobne słodkie przekąski typu kruche ciastka (min. 5 szt./os), owoce (min. 50gram/os), Cel zamówienia celem zamówienia jest wyłonienie wykonawcy usługi cateringowej dla 4 grup szkoleniowych projektu „Akademia Rozwoju” Przedmiot zamówienia Przedmiotem zamówienia jest:
usługa cateringowa
dla 4 grup szkoleniowych projektu „Akademia Rozwoju”
1. Przez usługę cateringową Zamawiający rozumie:
 przygotowanie, dostarczenie i podanie dla grup szkoleniowych A oraz C zestawów obiadowych o specyfikacji:
• zestaw powinien składać się z:
a) jednego dania obiadowego tj. dania drugiego:
 danie mięsne: mięso min. 200 g na osobę, ziemniaki lub zamiennie: makaron, ryż, kasza – min. 200 g na osobę, surówka lub warzywa gotowane – min. 200 g na osobę lub
 danie bezmięsne: ryba – min. 200 g na osobę, ziemniaki lub zamiennie: makaron, ryż, kasza min. 200 g na osobę, surówka lub warzywa gotowane – min. 200 g na osobę lub
 danie jarskie o gramaturze tożsamej z daniami mięsnymi i bezmięsnymi
b) oraz napojów
 napoje: kawa (min. 0,25 l/os), herbata owocowa i tradycyjna (min. 0,25 l/os), woda mineralna (min. 0,25 l/os), mleko, cukier, cytryna
• obiad dla każdego uczestnika powinien być ciepły, wysokiej jakości, zarówno co do wartości odżywczej, jak i gramatury;
• rodzaj dania obiadowego/ilość porcji obiadowych będzie uzgodniona z Wykonawcą (telefonicznie lub elektronicznie) na etapie realizacji zamówienia każdorazowo w dniu poprzedzającym dostawę.
 przygotowanie, dostarczenie i podanie dla grup szkoleniowych B oraz D zimnego bufetu, który obejmuje: kawę (min. 0,25 l/os), herbatę owocową i tradycyjną (min. 0,25 l/os), wodę mineralną (min. 0,25 l/os), soki owocowe (min. 0,25 l/os), mleko, cukier, cytrynę, kanapki (min. 2 szt./os), przekąski koktajlowe (min. 5 sztuk/os), drobne słodkie przekąski typu kruche ciastka (min. 5 szt./os), owoce (min. 50gram/os),
 Wykonawca zobowiązuje się do uwzględnienia w jadłospisie dań wegetariańskich, wegańskich, lekkostrawnych lub innych, w zależności od preferencji i wymagań zdrowotnych uczestników.
 Posiłek należy przygotować z surowców wysokiej jakości, świeżych, naturalnych, mało przetworzonych, z ograniczoną ilością substancji dodatkowych: konserwujących, zagęszczających, barwiących lub sztucznie aromatyzowanych.
 Wykonawca jest zobowiązany do używania wyłącznie produktów spełniających normy jakościowe produktów spożywczych, bezpiecznego przechowywania i przygotowywania artykułów spożywczych zgodnie z ustawą z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz. U. 2010 nr 136 poz. 914 ze zm.), dbania o to, by wszystkie posiłki były bezwzględnie świeże oraz charakteryzowały się wysoką jakością w odniesieniu do użytych składników oraz do kontroli aktualnych badań sanitarno-epidemiologicznych pracowników mających kontakt z przygotowaniem i wydawaniem posiłków.
 Wykonawca zapewni transport przedmiotu zamówienia oraz podanie go w sposób i przez osoby z odpowiednimi uprawnieniami, zgodnie z wymaganiami sanitarnymi dotyczącymi żywności i żywienia.
 Wykonawca zapewni odpowiednią ilość naczyń oraz sztućców niezbędnych do spożycia zamówienia przez uczestników szkoleń
branża Gastronomia, catering
podbranża usługi restauracyjne
kody CPV 55300000
forma zapytanie ofertowe
typ zlecenia usługi, wykonanie
kraj realizacji Polska
województwo realizacji Pomorskie
kraj organizatora Polska
województwo organizatora Pomorskie

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

WYŚWIETL PODOBNE ZAMÓWIENIA Z BRANŻY: usługi restauracyjne

       
nr Termin Organizator Przedmiot
10333979 2024-04-04
godz. 10:00
Świętokrzyskie Świadczenie jednodniowej usługi gastronomicznej polegającej na zapewnieniu wyżywienia uczestnikom projektu w formie lunchu (zwanej dalej w skrócie usługą lub lunchem ) - ciepły posi...
10422745 2024-04-19
godz. 10:00
Zachodniopomorskie 1. Przedmiotem zamówienia jest: świadczenie usług cateringowych dla Młodzieżowego Ośrodka Wychowawczego w Podborsku, w okresie 01.05.2024r. do 31.12.2024r. w zakresie przygotowywania i...
10406368 2024-04-22
godz. 09:30
Mazowieckie Organizacja turnusów szkoleniowo-kondycyjnych Przedmiotem zamówienia jest zakup usług gastronomicznych i hotelarskich wraz z pakietem zabiegów leczniczo - rehabilitacyjnych dla 25 osób...
10452032 2024-04-25
godz. 08:00
Łódzkie Przedmiotem zamówienia jest „Świadczenie usługi restauracyjnej podczas uroczystego rozstrzygnięcia XXV edycji Przeglądu Twórczości Plastycznej Osób Chorych, Starszych i Niepełnosp...
10449466 2024-04-25
godz. 13:00
Mazowieckie Kompleksowa obsługa spotkania piknikowego pracowników ITB organizowanego przez Instytut Techniki Budowlanej-spotkanie integracyjne wraz z usługą gastronomiczną.
10441036 2024-04-30
godz. 08:00
Wielkopolskie Świadczenie usługi hotelarskiej, gastronomicznej oraz wynajmu sali konferencyjnej w ramach organizowanej XI Konferencji Ekonomiczno–Leśnej. Nowoczesne zarządzanie gospodarką leśną w...
10417971 2024-04-30
godz. 11:00
Śląskie Najem lokalu przeznaczonego na działalność gastronomiczną w formie cateringu w budynku Komendy Wojewódzkiej Policji w Katowicach przy ul. Józefa Lompy 19.
10478219 2024-04-30
godz. 12:00
Mazowieckie zapewnienie zakwaterowania i wyżywienia dla 40 osób w pokojach 1 i 2-osobowych z pełnym węzłem sanitarnym w terminie od 01.05.2024 do 05.05.2024 r. w Firleju, województwo lubelskie, po...
10476815 2024-05-07
godz. 12:00
Lubelskie Usługa kompleksowej organizacji dwóch konferencji dotyczących podmiotów ekonomii społecznej w ramach projektu pn. „Efektywna Polityka Społeczna w województwie lubelskim” z podzia...
10482405 2024-05-08
godz. 17:00
Dolnośląskie Usługi restauracyjne na rzecz uczniów Szkoły Podstawowej nr 91 im. Orląt Lwowskich przy Zespole Szkolno-Przedszkolnym nr 24 we Wrocławiu w roku szkolnym 2024/2025. SP91/1/2024