Zlecenie 7140671 - OFERTA NA ŚWIADCZENIE USŁUG CATERINGU DLA UCZESTNIKÓW...

   
Zamówienie 7140671 (zakończone)
źródło Internet
data publikacji 2019-11-06
przedmiot zlecenia
OFERTA NA ŚWIADCZENIE USŁUG CATERINGU DLA UCZESTNIKÓW PRELEKCJI „DZIEŃ LOGISTYKA”

Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usług
i cateringowej polegającej na przygotowaniu i dostawie posiłków: zimnego bufetu i przerwy kawowej dla uczestników prelekcji "Dzień Logistyka" dnia 25.11.2019 roku.

Przewidywana ilość wydawanych posiłków łącznie: ok. 200 uczestników zimnego bufetu + ok. 200 uczestników przerwy kawowej. Zamawiający oświadcza, że wskazana liczba ma charakter szacunkowy, a rzeczywista liczba posiłków wynikać będzie z bieżących potrzeb Zamawiającego i uzależniona będzie od liczby uczestników prelekcji Dnia Logistyka. Zamawiający przekaże Wykonawcy (telefonicznie lub elektronicznie) harmonogram prelekcji Dnia Logistyka, informację o liczbie osób korzystających z usług cateringowych oraz o miejscu dostarczenia posiłków najpóźniej na dwa dni przed planowanym terminem prelekcji.

Miejsce dostawy: Zespół Szkół Technicznych, ul. Legionów 19/25, 87-100 Toruń.

SZCZEGÓŁOWY OPIS PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA ZAWARTO w załączniku nr 1 do niniejszego zapytania. Cel zamówienia Celem zamówienia jest zapewnienie posiłków (zimnego bufetu oraz przerwy kawowej) dla uczestników prelekcji „Dzień Logistyka” w dniu 25 listopada 2019r., (czas prelekcji jednego dnia przekraczać będzie 8 godzin lekcyjnych) Przedmiot zamówienia Przedmiot zamówienia
1. Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usługi cateringowej polegającej na przygotowaniu i dostawie posiłków: zimnego bufetu i przerwy kawowej dla uczestników prelekcji Dzień Logistyka w dniu 25 listopada 2019 roku.
2. Przewidywana ilość wydawanych posiłków łącznie: ok. 200 uczestników zimnego bufetu + ok. 200 uczestników przerwy kawowej . Zamawiający oświadcza, że wskazana liczba ma charakter szacunkowy, a rzeczywista liczba posiłków wynikać będzie z bieżących potrzeb Zamawiającego i uzależniona będzie od liczby uczestników prelekcji Dnia Logistyka. Zamawiający przekaże Wykonawcy (telefonicznie lub elektronicznie) harmonogram prelekcji, informację o liczbie osób korzystających z usług cateringowych oraz o miejscu dostarczenia posiłków najpóźniej na dwa dni przed planowanym terminem prelekcji.
3. Wykonawca informuje, że miejscem prelekcji będzie Zespół Szkół Technicznych, ul. Legionów 19/25, 87-100 Toruń.
4. Miejsce odbywania prelekcji jest równoznaczne z miejscem dostarczenia posiłków.
5. Zamawiający zastrzega, że posiłki muszą spełniać następujące warunki jakościowe:
- zimny bufet: zestaw dla każdego uczestnika powinien obejmować po 4 kanapki (pieczywo o długości min. 12 cm) w różnych rodzajach, każda z minimum 5 składnikami (wędliny, nabiał, warzywa), w tym jeden rodzaj kanapek wegetariańskich (bez mięsa) – razem 800 kanapek; 200 owoców (do wyboru brzoskwinie, banany, jabłka), oraz 1 butelka x 0,5 l napoju owocowego lub wody mineralnej niegazowanej (do wyboru) na jedną osobę; posiłek należy przygotować z surowców wysokiej jakości, świeżych, naturalnych, mało przetworzonych, z ograniczoną ilością substancji dodatkowych: konserwujących, zagęszczających, barwiących lub sztucznie aromatyzowanych
- przerwa kawowa powinna zawierać:
• ciastka (mieszanka deserowa – np. delicje, wafelki, ciastka kruche, minimum 3 różne rodzaje): 15 szt. ciastek na jedną osobę,
• 2 filiżanki kawy (1 filiżanka – 250 ml) na jedną osobę,
• 2 filiżanki herbaty (1 filiżanka – 250 ml) na jedną osobę,
• 1 butelka x 0,5 l wody mineralnej niegazowanej lub gazowanej (do wyboru) na jedną osobę,
• cukier – 8 łyżeczek lub 8 saszetek x 2g na jedną osobę,
• mleko płynne 2% - 100 ml. na jedną osobę,
• cytryna 2 plasterki na jedną osobę.
SZCZEGÓŁOWY OPIS PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA ZAWARTO w załączniku nr 1 do niniejszego zapytania.
branża Gastronomia, catering
podbranża usługi restauracyjne
kody CPV 55300000
forma zapytanie ofertowe
typ zlecenia usługi, wykonanie
kraj realizacji Polska
województwo realizacji Kujawsko-Pomorskie
kraj organizatora Polska
województwo organizatora Kujawsko-Pomorskie

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

WYŚWIETL PODOBNE ZAMÓWIENIA Z BRANŻY: usługi restauracyjne

       
nr Termin Organizator Przedmiot
10484744 2024-05-06
godz. 09:00
Małopolskie Organizacja cateringu podczas spotkania networkingowego po konferencji SCR2024 w dn. 23/05/2024 dla CTK -DE-dzp.272-175/24 Przedmiotem zamówienia jest obsługa gastronomiczna spotkania net...
10454980 2024-05-06
godz. 09:00
Pomorskie Najem powierzchni 26,44 m^2 z przeznaczeniem na prowadzenie punktu gastronomicznego dla pacjentów i pracowników w budynku położonym w Gdańsku Al. Zwycięstwa 31/32.
10483438 2024-05-06
godz. 12:00
Lubuskie Wyłączność sprzedaży piwa i dużej gastronomii podczas festynu plenerowego organizowanego w ramach Dni Szlichtyngowy 2024 w dniu 22.06.2024 r. - miejsce - Park Gorczyński w Szlichtyngo...
10505933 2024-05-07
godz. 00:00
Zachodniopomorskie Świadczenie usług restauracyjnych na potrzeby posiedzeń Wojewódzkiego Zespołu Koordynacji w 2024 roku podczas dwóch spotkań,
10490147 2024-05-07
godz. 09:00
Pomorskie Organizacja pobytu szkoleniowego. Przedmiotem zamówienia jest organizacja w dniach 27- 28 maja 2024 roku pobytu szkoleniowego. Organizacja obejmuje usługę hotelarską, usługę gastronom...
10481101 2024-05-09
godz. 08:30
Zachodniopomorskie Świadczenie usług restauracyjnych w ramach konferencji organizowanej przez Instytut Ekonomii i Finansów na temat: „Współczesna Ekonomia” dn. 21.06.2024 r. Świadczenie usług resta...
10486772 2024-05-10
godz. 09:30
Mazowieckie Zakup usługi hotelarskiej, gastronomicznej i konferencyjnej dla uczestników szkolenia w dniach 11-14.06.2024 Przedmiotem zamówienia są usługi hotelarskie, gastronomiczne i konferencyjn...
10502869 2024-05-13
godz. 09:45
Dolnośląskie Dzierżawę terenu zewnętrznego na obszarze Toru Wrotkarskiego przy ul. Sukielickiej we Wrocławiu, w okresie od dnia 30.05.2024 r. do dnia 31.03.2025 r. w celu prowadzenia działalności g...
10501472 2024-05-14
godz. 15:00
Lubuskie Dzierżawa pomieszczeń o łącznej powierzchni 291 m2 wraz z wyposażeniem w postaci zabudowy meblowej, stołami i krzesłami przeznaczonych na prowadzenie ogólnodostępnego bufetu w budyn...
10480935 2024-05-20
godz. 09:30
Małopolskie Dzierżawa powierzchni na terenie Samodzielnego Publicznego Zakładu Opieki Zdrowotnej Szpitala im. dr J. Dietla w Krynicy-Zdroju. Przetarg składa się z 2 części. Powierzchnia przeznaczo...