Przetarg 7614201 - dostawa warzyw, owoców oraz ziemniaków 1. Przedmiotem...
Analizuj | (zakończone) | Zamówienie 7614201
---|---|
źródło | Biuletyn Zamówień Publicznych |
data publikacji | 2020-07-28 |
przedmiot ogłoszenia | dostawa warzyw, owoców oraz ziemniaków 1. Przedmiotem zamówienia są dostawy warzyw, owoców oraz ziemniaków Zamawiający dopu szcza możliwość składania ofert częściowych. W okresie 60 dni od daty podpisania umowy ( dotyczy część nr 1 i część nr 2 ) wybrany Wykonawca będzie wykonywał dostawy ziemniaków, warzyw i owoców po cenach z formularza oferty. Po 60 dniowym okresie Wyliczenie ceny jednostkowej brutto dostarczanego asortymentu będącego przedmiotem umowy ( dotyczy część nr 1 i część nr 2 ) będzie każdorazowo następować zgodnie z zapisem w §8 zawartym we wzorze umowy stanowiącym załącznik nr 5 niniejszej specyfikacji istotnych warunków zamówienia. Część nr 1 ( dostawy ziemniaków ) lp Nazwa artykułu jednostka miary ilość Wspólny słownik zamówień 1 Ziemniaki jadalne, zdrowe, czyste kg 120000 03212100-1 2 Ziemniaki młode jadalne, zdrowe, czyste kg 20000 03212100-1 Ziemniaki – bulwy dojrzałe, zdrowe, niezzieleniałe, czyste, suche, nienadmarznięte, bez pustych miejsc w środku. Część nr 2 ( dostawy warzyw i owoców ) lp Nazwa artykułu jednostka miary ilość Wspólny słownik zamówień 1 Jabłka deserowe – soczyste, zdrowe, jednakowej wielkości kg 21000 03222321-9 2 Kapusta biała – główka zdrowa kg 15000 03221410-3 3 Kapusta czerwona– główka zdrowa kg 5000 03221410-3 4 Marchew - korzeń średniej wielkości, zdrowa kg 14000 03221112-4 5 Cebula biała, średniej wielkości, zdrowa kg 12000 03221113-1 6 Pietruszka – korzeń, średniej wielkości, zdrowa kg 8000 03221110-0 7 Seler - korzeń, średniej wielkości, zdrowy kg 7000 03221110-0 8 Por – średniej wielkości, zdrowy kg 6000 03221110-0 9 Ogórek gruntowy – świeży, jednakowej wielkości kg 4000 03221270-9 10 Pomidor świeży, dojrzały, jednakowej wielkości, czerwony kg 1500 03221240-0 11 Papryka czerwona – świeża, dojrzała kg 6000 03221230-7 12 Kapusta pekińska, średniej wielkości kg 1000 03221400-0 13 Kalafior – świeży, średniej wielkości szt. 1000 03221420-6 14 Buraki ćwikłowe (czerwone), zdrowe kg 15000 03221111-7 15 Brukselka - świeża kg 200 03221440-2 16 Rabarbar kg 2000 03221300-9 17 Fasolka szparagowa kg 500 03221212-5 18 Śliwki - świeże kg 1500 03222334-3 19 Kapusta biała – młoda, główka średniej wielkości, zdrowa kg. 5000 03221410-3 20 Gruszka- średniej wielkości, świeża kg 2000 03222322-6 21 Cukinia, świeża, zdrowa długość do 30 cm. kg 500 03212100-1 22 Pieczarki – świeże, białe, zdrowe kg 5000 03221260-6 23 Truskawki – świeże, zdrowe, szypułkowane kg 1000 03222334-3 Warzywa i owoce mają być zdrowe, czyste, wolne od zanieczyszczenia ziemią i innych zanieczyszczeń, bez pozostałości środków ochrony roślin, bez uszkodzeń mechanicznych i spowodowanych przez szkodniki, a także powodujących obniżenie wartości użytkowej. Warzywa i owoce maja być o kształcie charakterystycznym dla odmiany, zabarwieniu i przekroju typowym dla danej odmiany, bez nadmiernej wilgotności zewnętrznej, bez objawów chorobowych oraz bez śladów gnicia, więdnięcia, wyschnięcia lub zmarznięcia ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH Część nr: 1 Nazwa: dostawy ziemniaków Część nr 1 ( dostawy ziemniaków ) lp Nazwa artykułu jednostka miary ilość Wspólny słownik zamówień 1 Ziemniaki jadalne, zdrowe, czyste kg 120000 03212100-1 2 Ziemniaki młode jadalne, zdrowe, czyste kg 20000 03212100-1 Ziemniaki – bulwy dojrzałe, zdrowe, niezzieleniałe, czyste, suche, nienadmarznięte, bez pustych miejsc w środku. Część nr: 2 Nazwa: dostawy warzyw i owoców Część nr 2 ( dostawy warzyw i owoców ) lp Nazwa artykułu jednostka miary ilość Wspólny słownik zamówień 1 Jabłka deserowe – soczyste, zdrowe, jednakowej wielkości kg 21000 03222321-9 2 Kapusta biała – główka zdrowa kg 15000 03221410-3 3 Kapusta czerwona– główka zdrowa kg 5000 03221410-3 4 Marchew - korzeń średniej wielkości, zdrowa kg 14000 03221112-4 5 Cebula biała, średniej wielkości, zdrowa kg 12000 03221113-1 6 Pietruszka – korzeń, średniej wielkości, zdrowa kg 8000 03221110-0 7 Seler - korzeń, średniej wielkości, zdrowy kg 7000 03221110-0 8 Por – średniej wielkości, zdrowy kg 6000 03221110-0 9 Ogórek gruntowy – świeży, jednakowej wielkości kg 4000 03221270-9 10 Pomidor świeży, dojrzały, jednakowej wielkości, czerwony kg 1500 03221240-0 11 Papryka czerwona – świeża, dojrzała kg 6000 03221230-7 12 Kapusta pekińska, średniej wielkości kg 1000 03221400-0 13 Kalafior – świeży, średniej wielkości szt. 1000 03221420-6 14 Buraki ćwikłowe (czerwone), zdrowe kg 15000 03221111-7 15 Brukselka - świeża kg 200 03221440-2 16 Rabarbar kg 2000 03221300-9 17 Fasolka szparagowa kg 500 03221212-5 18 Śliwki - świeże kg 1500 03222334-3 19 Kapusta biała – młoda, główka średniej wielkości, zdrowa kg. 5000 03221410-3 20 Gruszka- średniej wielkości, świeża kg 2000 03222322-6 21 Cukinia, świeża, zdrowa długość do 30 cm. kg 500 03212100-1 22 Pieczarki – świeże, białe, zdrowe kg 5000 03221260-6 23 Truskawki – świeże, zdrowe, szypułkowane kg 1000 03222334-3 Warzywa i owoce mają być zdrowe, czyste, wolne od zanieczyszczenia ziemią i innych zanieczyszczeń, bez pozostałości środków ochrony roślin, bez uszkodzeń mechanicznych i spowodowanych przez szkodniki, a także powodujących obniżenie wartości użytkowej. Warzywa i owoce maja być o kształcie charakterystycznym dla odmiany, zabarwieniu i przekroju typowym dla danej odmiany, bez nadmiernej wilgotności zewnętrznej, bez objawów chorobowych oraz bez śladów gnicia, więdnięcia, wyschnięcia lub zmarznięcia. |
branża | Spożywcza |
podbranża | artykuły spożywcze |
kody CPV | 3212100 |
forma | przetarg nieograniczony |
typ ogłoszenia | dostawy |
kraj realizacji | Polska |
województwo realizacji | Mazowieckie |
kraj organizatora | Polska |
województwo organizatora | Mazowieckie |