Przetarg 7209337 - Dostawa mięsa drobiowego i produktów wędliniarskich do...

   
Analizuj Zamówienie 7209337 (zakończone)
źródło Biuletyn Zamówień Publicznych
data publikacji 2019-12-05
przedmiot ogłoszenia
Dostawa mięsa drobiowego i produktów wędliniarskich do Zakłądu Karnego w Przemyślu
Numer referencyjny: D/Kw.2232.8.2019

Przedm
iotem zamówienia są sukcesywne dostawy na koszt i ryzyko wykonawcy mięsa drobiowego i produktów wędliniarskich do Zakładu Karnego w Przemyślu,wg poniższego zestawienia:
Część I - CPV: 15131100-6 - Produkty wędliniarskie:
• Boczek wędzony – 400kg
• Kaszanka – 350kg
• Kiełbasa zwyczajna – 2000kg
• Kiełbasa żywiecka drobiowa – 200kg
• Lencz – 1100kg
• Mortadela drobiowa – 1400kg
• Mortadela wieprzowa – 600kg
• Parówka drobiowa – 1000kg
• Parówka wieprzowa – 250kg
• Polędwica z indyka – 150kg
• Salceson włoski – 600kg
• Szynka wieprzowa gotowana – 200kg
• Kiełbasa krakowska parzona – 200kg
• Kiełbasa szynkowa wieprzowa – 400kg
• Kiełbasa parówkowa – 600kg
• Pasztet pieczony drobiowy – 350kg
• Pasztetowa firmowa wieprzowa – 450kg
• Kiełbasa szynkowa drobiowa – 250kg
• Serdelki drobiowe – 200kg
• Serdelki wieprzowe – 200kg
• Mielonka wieprzowa – 800kg
• Pieczeń drobiowa – 1000kg
• Przysmak śniadaniowy – 800kg
• Podgardle wędzone – 500kg

Część II - CPV: 15112100-7 - Świeży drób; CPV: 15114000-0 – Podroby:
• Kurczęta – 1000kg
• Piersi z kurczaka bez skóry – 650kg
• Mięso mielone drobiowe – 2500kg
• Serca drobiowe – 150kg
• Skrzydło z kurczaka – 300kg
• Żołądki drobiowe – 250kg
• Ćwiartka z kurczaka – 1200kg
• Kości drobiowe – 200kg
Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia ujęty jest w załączniku nr 1 do SIWZ.
Przedmiot zamówienia musi odpowiadać Polskim normom przenoszącym normy europejskie lub normom innych państw członkowskich Europejskiego Obszaru Gospodarczego przenoszących te normy, lub parametrom odnoszącym się do tych norm.
W przypadkach odniesienia się do norm w opisie przedmiotu zamówienia Zamawiający dopuszcza rozwiązania równoważne z opisywanym. Wykonawca powołujący się na rozwiązania równoważne opisywanym przez Zamawiającego, jest obowiązany wykazać, że oferowane przez niego dostawy spełniają wymagania określone przez Zamawiającego.
Pod względem organoleptycznym dostarczane produkty powinny mieć odpowiednią barwę, smak, zapach oraz muszą być pozbawione zanieczyszczeń fizycznych, mechanicznych i chemicznych.
Produkty muszą być oznakowane zgodnie z normą i obowiązującym prawem sanitarnym. Każde opakowanie transportowe musi zawierać etykietę zawierającą co najmniej następujące dane: nazwę produktu, masę netto lub ilość sztuk w opakowaniu, nazwę i adres dostawcy-producenta, kraj pochodzenia, warunki przechowywania, datę pakowania, termin przydatności do spożycia oraz pozostałe informacje zgodne z obowiązującym prawem dla danej kategorii produktu (zgodnie z informacją ujętą w załączniku nr 1 do SIWZ – Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia).
Szczegółowe warunki dotyczące realizacji zamówienia zawarte zostały w projekcie umowy stanowiącej załącznik nr 2 do SIWZ.

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

Część nr: 1 Nazwa: Produkty wędliniarskie
Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy na koszt i ryzyko wykonawcy mięsa drobiowego i produktów wędliniarskich do Zakładu Karnego w Przemyślu,wg poniższego zestawienia: Część I - CPV: 15131100-6 - Produkty wędliniarskie: • Boczek wędzony – 400kg • Kaszanka – 350kg • Kiełbasa zwyczajna – 2000kg • Kiełbasa żywiecka drobiowa – 200kg • Lencz – 1100kg • Mortadela drobiowa – 1400kg • Mortadela wieprzowa – 600kg • Parówka drobiowa – 1000kg • Parówka wieprzowa – 250kg • Polędwica z indyka – 150kg • Salceson włoski – 600kg • Szynka wieprzowa gotowana – 200kg • Kiełbasa krakowska parzona – 200kg • Kiełbasa szynkowa wieprzowa – 400kg • Kiełbasa parówkowa – 600kg • Pasztet pieczony drobiowy – 350kg • Pasztetowa firmowa wieprzowa – 450kg • Kiełbasa szynkowa drobiowa – 250kg • Serdelki drobiowe – 200kg • Serdelki wieprzowe – 200kg • Mielonka wieprzowa – 800kg • Pieczeń drobiowa – 1000kg • Przysmak śniadaniowy – 800kg • Podgardle wędzone – 500kg Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia ujęty jest w załączniku nr 1 do SIWZ. Przedmiot zamówienia musi odpowiadać Polskim normom przenoszącym normy europejskie lub normom innych państw członkowskich Europejskiego Obszaru Gospodarczego przenoszących te normy, lub parametrom odnoszącym się do tych norm. W przypadkach odniesienia się do norm w opisie przedmiotu zamówienia Zamawiający dopuszcza rozwiązania równoważne z opisywanym. Wykonawca powołujący się na rozwiązania równoważne opisywanym przez Zamawiającego, jest obowiązany wykazać, że oferowane przez niego dostawy spełniają wymagania określone przez Zamawiającego. Pod względem organoleptycznym dostarczane produkty powinny mieć odpowiednią barwę, smak, zapach oraz muszą być pozbawione zanieczyszczeń fizycznych, mechanicznych i chemicznych. Produkty muszą być oznakowane zgodnie z normą i obowiązującym prawem sanitarnym. Każde opakowanie transportowe musi zawierać etykietę zawierającą co najmniej następujące dane: nazwę produktu, masę netto lub ilość sztuk w opakowaniu, nazwę i adres dostawcy-producenta, kraj pochodzenia, warunki przechowywania, datę pakowania, termin przydatności do spożycia oraz pozostałe informacje zgodne z obowiązującym prawem dla danej kategorii produktu (zgodnie z informacją ujętą w załączniku nr 1 do SIWZ – Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia). Szczegółowe warunki dotyczące realizacji zamówienia zawarte zostały w projekcie umowy stanowiącej załącznik nr 2 do SIWZ.

Część nr: 2 Nazwa: Świeży drób, Podroby
Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy na koszt i ryzyko wykonawcy mięsa drobiowego i produktów wędliniarskich do Zakładu Karnego w Przemyślu,wg poniższego zestawienia: Część II - CPV: 15112100-7 - Świeży drób; CPV: 15114000-0 – Podroby: • Kurczęta – 1000kg • Piersi z kurczaka bez skóry – 650kg • Mięso mielone drobiowe – 2500kg • Serca drobiowe – 150kg • Skrzydło z kurczaka – 300kg • Żołądki drobiowe – 250kg • Ćwiartka z kurczaka – 1200kg • Kości drobiowe – 200kg Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia ujęty jest w załączniku nr 1 do SIWZ. Przedmiot zamówienia musi odpowiadać Polskim normom przenoszącym normy europejskie lub normom innych państw członkowskich Europejskiego Obszaru Gospodarczego przenoszących te normy, lub parametrom odnoszącym się do tych norm. W przypadkach odniesienia się do norm w opisie przedmiotu zamówienia Zamawiający dopuszcza rozwiązania równoważne z opisywanym. Wykonawca powołujący się na rozwiązania równoważne opisywanym przez Zamawiającego, jest obowiązany wykazać, że oferowane przez niego dostawy spełniają wymagania określone przez Zamawiającego. Pod względem organoleptycznym dostarczane produkty powinny mieć odpowiednią barwę, smak, zapach oraz muszą być pozbawione zanieczyszczeń fizycznych, mechanicznych i chemicznych. Produkty muszą być oznakowane zgodnie z normą i obowiązującym prawem sanitarnym. Każde opakowanie transportowe musi zawierać etykietę zawierającą co najmniej następujące dane: nazwę produktu, masę netto lub ilość sztuk w opakowaniu, nazwę i adres dostawcy-producenta, kraj pochodzenia, warunki przechowywania, datę pakowania, termin przydatności do spożycia oraz pozostałe informacje zgodne z obowiązującym prawem dla danej kategorii produktu (zgodnie z informacją ujętą w załączniku nr 1 do SIWZ – Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia). Szczegółowe warunki dotyczące realizacji zamówienia zawarte zostały w projekcie umowy stanowiącej załącznik nr 2 do SIWZ.
branża Spożywcza
podbranża artykuły spożywcze
kody CPV 15000000, 15112100, 15114000, 15131100
forma przetarg nieograniczony
typ ogłoszenia dostawy
kraj realizacji Polska
województwo realizacji Podkarpackie
kraj organizatora Polska
województwo organizatora Podkarpackie

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

WYŚWIETL PODOBNE ZAMÓWIENIA Z BRANŻY: artykuły spożywcze

       
nr Termin Organizator Przedmiot
10487179 2024-04-30
godz. 09:00
Śląskie Zaproszenie do złożenia oferty na dostawę warzyw i owoców Warzywa i owoce
10482419 2024-04-30
godz. 23:59
Podkarpackie Dostawa żywności do Dziennego Domu Pomocy w Zagorzycach - Warzywa i owoce świeże Dostawa żywności do Dziennego Domu Pomocy w Zagorzycach - Warzywa, owoce i inne produkty kiszone, konse...
10479037 2024-05-07
godz. 10:00
Małopolskie Sukcesywna dostawa żywności oraz artykułów spożywczych dla Domu Pomocy Społecznej w Bochni przy ul. Karolina 14 G w Bochni w okresie od 01.07.2024 r. do 31.12.2024 r. Część 1: Prze...
10506135 2024-05-08
godz. 00:00
Mazowieckie dostawa artykułów spożywczych w ramach przydziału środków BHP dla pracowników Biura oraz 16 Oddziałów PFRON
10457136 2024-05-08
godz. 08:00
Dolnośląskie Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych z podziałem na części na potrzeby Zakładu Aktywności Zawodowej w Świerzawie (mrożonki, artykuły ogólnospożywcze) Część 1: Część I...
10503235 2024-05-08
godz. 12:00
Dolnośląskie Dostawa artykułów spożywczych dla CAPOW w Kłodzku przy ul. dr J. Korczaka 1. Część 1: Przedmiotem zamówienia jest dostawa artykułów spożywczych w 2024 roku dla Centrum Administra...
10507087 2024-05-09
godz. 23:59
Łódzkie Przedmiotem zamówienia jest dostawa artykułów spożywczych do placówek wsparcia dziennego uczestników/uczestniczek projektu pn. ,,Świat Pełen Możliwości” w następującej lokaliza...
10501227 2024-05-10
godz. 00:00
Zachodniopomorskie Sukcesywna dostawa wody mineralnej dla pracowników Rejonów GDDKiA O/Szczecin oraz Wydziału Technologii.
10503206 2024-05-13
godz. 08:30
Kujawsko-Pomorskie Dostawa ryb w roku 2024 (magazyny w Grudziądzu, Grupie, Chełmnie i Brodnicy) - sprawa numer 23/2024 ►Przedmiotem zamówienia jest dostawa ryb w roku 2024 (magazyny: w Grudziądzu, Grupi...
10497501 2024-05-16
godz. 12:00
Mazowieckie Dostawa wody źródlanej w butelkach o pojemności 18,9 lub 19 litrów wraz z dzierżawą i sanityzacją urządzeń dozujących wodę w ilości 8 sztuk