Przetarg 12243311 - Dostawa artykułów spożywczych na potrzeby PODR w Lubaniu...
| Analizuj | Zamówienie 12243311 |
|---|---|
| źródło | Biuletyn Zamówień Publicznych |
| data publikacji | 2025-12-23 |
| przedmiot ogłoszenia | Dostawa artykułów spożywczych na potrzeby PODR w Lubaniu w tym Oddziału w Starym Polu Część 1: - Część 1 – dostawa mięsa i wędlin na potrzeby O/Stare Pole,Przedmiotem zamówienia jest sukc esywna dostawa przez Wykonawcę do Zamawiającego artykułów spożywczych, w łącznej ilości, objętej zestawieniem, stanowiącym Opis Przedmiotu Zamówienia – Załącznik nr 1 do niniejszej SWZ.Produkty spożywcze objęte dostawą powinny spełniać wymogi sanitarno – epidemiologiczne i zasady systemu HACCP w zakładach żywienia zbiorowego między innymi:- posiadać odpowiednie specyfikacje jakościowe lub atesty,- posiadać odpowiednie oznakowanie, czyli datę minimalnej trwałości i termin przydatności do spożycia,- posiadać odpowiednią temperaturę podczas transportu oraz pojazd używany do transportu powinien spełniać warunki sanitarne.Produkty objęte zamówieniem muszą być wyprodukowane, zapakowane i dostarczane zgodnie z obowiązującymi przepisami prawa, w szczególności:- ustawą o bezpieczeństwie żywności i żywienia z dnia 25 sierpnia 2006 r. (tj. Dz. U. 2023 r. poz. 1448 z późn. zm.);- ustawą z dnia 21 grudnia 2000 r. o jakości handlowej artykułów rolno-spożywczych (tj. Dz. U. 2023 r. poz. 1980) wraz z aktami wykonawczymi; - rozporządzenia Ministra Rolnictwa i Rozwoju Wsi z dnia 23 grudnia 2014 r., w sprawie znakowania poszczególnych rodzajów środków spożywczych (tj. Dz. U. z 2024 r., poz. 217 z późn. zm.). Część 2: - Część 2 – dostawa nabiału na potrzeby O/Stare PolePrzedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa przez Wykonawcę do Zamawiającego artykułów spożywczych, w łącznej ilości, objętej zestawieniem, stanowiącym Opis Przedmiotu Zamówienia – Załącznik nr 1 do niniejszej SWZ.Produkty spożywcze objęte dostawą powinny spełniać wymogi sanitarno – epidemiologiczne i zasady systemu HACCP w zakładach żywienia zbiorowego między innymi:- posiadać odpowiednie specyfikacje jakościowe lub atesty,- posiadać odpowiednie oznakowanie, czyli datę minimalnej trwałości i termin przydatności do spożycia,- posiadać odpowiednią temperaturę podczas transportu oraz pojazd używany do transportu powinien spełniać warunki sanitarne.Produkty objęte zamówieniem muszą być wyprodukowane, zapakowane i dostarczane zgodnie z obowiązującymi przepisami prawa, w szczególności:- ustawą o bezpieczeństwie żywności i żywienia z dnia 25 sierpnia 2006 r. (tj. Dz. U. 2023 r. poz. 1448 z późn. zm.);- ustawą z dnia 21 grudnia 2000 r. o jakości handlowej artykułów rolno-spożywczych (tj. Dz. U. 2023 r. poz. 1980) wraz z aktami wykonawczymi; - rozporządzenia Ministra Rolnictwa i Rozwoju Wsi z dnia 23 grudnia 2014 r., w sprawie znakowania poszczególnych rodzajów środków spożywczych (tj. Dz. U. z 2024 r., poz. 217 z późn. zm.). Część 3: - Część 3 – dostawa warzyw i owoców oraz przetworów na potrzeby O/Stare Pole,Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa przez Wykonawcę do Zamawiającego artykułów spożywczych, w łącznej ilości, objętej zestawieniem, stanowiącym Opis Przedmiotu Zamówienia – Załącznik nr 1 do niniejszej SWZ.Produkty spożywcze objęte dostawą powinny spełniać wymogi sanitarno – epidemiologiczne i zasady systemu HACCP w zakładach żywienia zbiorowego między innymi:- posiadać odpowiednie specyfikacje jakościowe lub atesty,- posiadać odpowiednie oznakowanie, czyli datę minimalnej trwałości i termin przydatności do spożycia,- posiadać odpowiednią temperaturę podczas transportu oraz pojazd używany do transportu powinien spełniać warunki sanitarne.Produkty objęte zamówieniem muszą być wyprodukowane, zapakowane i dostarczane zgodnie z obowiązującymi przepisami prawa, w szczególności:- ustawą o bezpieczeństwie żywności i żywienia z dnia 25 sierpnia 2006 r. (tj. Dz. U. 2023 r. poz. 1448 z późn. zm.);- ustawą z dnia 21 grudnia 2000 r. o jakości handlowej artykułów rolno-spożywczych (tj. Dz. U. 2023 r. poz. 1980) wraz z aktami wykonawczymi; - rozporządzenia Ministra Rolnictwa i Rozwoju Wsi z dnia 23 grudnia 2014 r., w sprawie znakowania poszczególnych rodzajów środków spożywczych (tj. Dz. U. z 2024 r., poz. 217 z późn. zm.). Część 4: - Część 4 – dostawa pozostałych artykułów spożywczych na potrzeby O/Stare Pole,Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa przez Wykonawcę do Zamawiającego artykułów spożywczych, w łącznej ilości, objętej zestawieniem, stanowiącym Opis Przedmiotu Zamówienia – Załącznik nr 1 do niniejszej SWZ.Produkty spożywcze objęte dostawą powinny spełniać wymogi sanitarno – epidemiologiczne i zasady systemu HACCP w zakładach żywienia zbiorowego między innymi:- posiadać odpowiednie specyfikacje jakościowe lub atesty,- posiadać odpowiednie oznakowanie, czyli datę minimalnej trwałości i termin przydatności do spożycia,- posiadać odpowiednią temperaturę podczas transportu oraz pojazd używany do transportu powinien spełniać warunki sanitarne.Produkty objęte zamówieniem muszą być wyprodukowane, zapakowane i dostarczane zgodnie z obowiązującymi przepisami prawa, w szczególności:- ustawą o bezpieczeństwie żywności i żywienia z dnia 25 sierpnia 2006 r. (tj. Dz. U. 2023 r. poz. 1448 z późn. zm.);- ustawą z dnia 21 grudnia 2000 r. o jakości handlowej artykułów rolno-spożywczych (tj. Dz. U. 2023 r. poz. 1980) wraz z aktami wykonawczymi; - rozporządzenia Ministra Rolnictwa i Rozwoju Wsi z dnia 23 grudnia 2014 r., w sprawie znakowania poszczególnych rodzajów środków spożywczych (tj. Dz. U. z 2024 r., poz. 217 z późn. zm.). Część 5: - Część 5 – dostawa różnych artykułów spożywczych na potrzeby Centrali w Lubaniu,Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa przez Wykonawcę do Zamawiającego artykułów spożywczych, w łącznej ilości, objętej zestawieniem, stanowiącym Opis Przedmiotu Zamówienia – Załącznik nr 2 do niniejszej SWZ.Produkty spożywcze objęte dostawą powinny spełniać wymogi sanitarno – epidemiologiczne i zasady systemu HACCP w zakładach żywienia zbiorowego między innymi:- posiadać odpowiednie specyfikacje jakościowe lub atesty,- posiadać odpowiednie oznakowanie, czyli datę minimalnej trwałości i termin przydatności do spożycia,- posiadać odpowiednią temperaturę podczas transportu oraz pojazd używany do transportu powinien spełniać warunki sanitarne.Produkty objęte zamówieniem muszą być wyprodukowane, zapakowane i dostarczane zgodnie z obowiązującymi przepisami prawa, w szczególności:- ustawą o bezpieczeństwie żywności i żywienia z dnia 25 sierpnia 2006 r. (tj. Dz. U. 2023 r. poz. 1448 z późn. zm.);- ustawą z dnia 21 grudnia 2000 r. o jakości handlowej artykułów rolno-spożywczych (tj. Dz. U. 2023 r. poz. 1980) wraz z aktami wykonawczymi; - rozporządzenia Ministra Rolnictwa i Rozwoju Wsi z dnia 23 grudnia 2014 r., w sprawie znakowania poszczególnych rodzajów środków spożywczych (tj. Dz. U. z 2024 r., poz. 217 z późn. zm.). PODR/DG/20/XII/2025 |
| branża | Spożywcza |
| podbranża | artykuły spożywcze |
| kody CPV | 15800000 |
| forma | tryb podstawowy |
| typ ogłoszenia | dostawy |
| kraj realizacji | Polska |
| województwo realizacji | Pomorskie |
| kraj organizatora | Polska |
| województwo organizatora | Pomorskie |